Flaş Ürünler
Fırsat Alarmı, Kaçmadan Yakala !
Petainer T720 Köpek Eğitim Tasması ve Havlama Tasması açıp kapatabileceğiniz otomatik havlama fonksiyonu
Petainer T720 Köpek Eğitim Tasması ve aynı zamanda isteğe bağlı açıp kapatabileceğiniz otomatik havlama önleme özelliği
TEK ÜRÜNDE 2 AYRI ÜRÜN ÖZELLİĞİ BİR ARADA !!!
(Otomatik havlama önleme özelliğini isteğe bağlı kumandadan açıp kapatabilirsiniz)
* Otomatik açıkken kumandayı kapatsanız bile tasma tek başına köpek havlama tasması olarak otomatik çalışır
650 mah en Yüksek kapasiteli şarj edilebilir Li-Po pilli tasma ile diğer tüm marka ve modellere açık ara fark atıyor.
Sadece tasma kısmını bizden tedarik ederek bir kumanda ile 3 köpeğe aynı anda eğitim verebilirsiniz
Kumandalı eğitim tasmalarında sadece Petainer T720, Petainer T810 ve Petainer T800S / Plus / Pro modellerinde istediğinizde açıp kapatabileceğiniz otomatik havlama önleme fonksiyonu mevcuttur
Diğer hiç bir markada bu iki özellik bir arada bulunmaz . T800 pro modelinde extradan elektronik çit özelliğide mevcuttur
Köpeğinize kolayca eğitim verebilirsiniz ve aynı zamanda havlama tasması olarak kullanabilirsiniz
Ayarlanabilir titreşim ve şok ayarı (1-100 sadece kumandalı kullanım için)
Yağmurlu havalarda kullanılabilir
Metal elektrod ve üstüne takabileceğiniz hassas ciltler için iletken silikon başlık
Hazır tuşlar ile kolay kullanım
Petainer kalitesi ile tasarlandı, güvenilir bir eğitim süreci sağlar.
Hafif yapısı sayesinde köpeğiniz için konforlu bir deneyim sunar.
Kolay ayarlanabilir özellikleri ile farklı köpek boyutlarına uygundur.
Havlamayı otomatik olarak kontrol altında tutar ve istenmeyen sesleri önler.
Bilgisayar veya tablet vs usb den şarj için çift çıkışlı kablosu ile aynı anda iki cihazı şarj edebilirsiniz
Önemli Uyarı !!! Cep telefonu adaptörü ile kesinlikle şarj etmeyiniz. Amperleri yüksektir
KUTU İÇERİĞİ
1 adet elektronik tasma ve kumandası
1 adet kumanda için bileklik
1 adet ikili şarj kablosu
Metal ve silikon elektrod başlıkları
Test ampulu
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.