idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (18)
  • Soru ve Cevap (0)

Yapı Kredi Yayınları Swann' ların Tarafı - Kayıp Zamanın İzinde 1. Kitap - Marcel Proust

20. yüzyılın en etkili yazarlarından birisi olarak kabul edilen Marcel Proust'un inanılmaz dil yeteneği ve etkili cümlelerinin arasında kaybolmaya hazır mısınız? Proust en küçük detayı sayfalarca anlatabilen ve okuyucuyu âdeta birbiri ardına dizilen cümlelerin içinde tutarak bir nefeste okumasını sağlayan muazzam bir yetenek. Aynı zamanda bugün bile alıntıları ile pek çok film ve diziye ilham kaynağı olan derin bir dehliz. Dilerseniz en tanınmış eseri olan Kayıp Zamanın İzinde serisinin ilki "Swann'ların Tarafı"nın konusuna biraz daha yakından bakalım!

 

"Swann'ların Tarafı" adlı kitabı neden okumalısınız?

İnsanlara, davranış biçimlerine, aşka ve hatta insanların tutarsızlıklarına ilişkin derinlemesine bir sorgulamaya hazır mısınız? Kendinizi de dışarıdan görebileceğiniz ve davranışlarınızın kökenine ineceğiniz bir edebiyat şöleni olan Swann'ların Tarafı, toplamda 3 bölümden oluşuyor. Eserin ilk bölümünde kahramanımızın çocukluk dönemine yolculuk yaparken burada onun ailesine ve çevresindeki insanlara ilişkin detaylı bilgiler elde ediyoruz. İkinci bölüme geldiğimizde ise yazar, Swann'ın aşkını ve tutkulu duygularını etkileyici bir derinlikle okuyucuya sunuyor. Üçüncü ve son bölümde ise artık Swann ailesi ile kahramanımızın arasındaki ilişkiler açığa çıkıyor. Ancak Swann'ların Tarafı'nı okurken kendinizi kitabın konusundan ziyade bir dil dehası olan yazarın anlatımına kaptıracaksınız. Roza Hakmen' in dilimize çevirdiği 400 sayfalık bu kitapla yalnızca görsel anlatılarla karşılaşmayacak, kitabın âdeta beş duyu organınıza hitap ettiğini göreceksiniz. Ayrıca detaylara daldıkça anlatımın ihtişamına ve ruhuna kendinizi bırakacaksınız.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Konudan ziyade konunun nasıl bir dille anlatıldığı ile öne çıkan Swann'ların Tarafı'nın 20. yüzyılın en iyi eserlerinden birisi kabul edildiğini biliyor muydunuz? Peki Fransız eleştirmen, roman ve deneme yazarı Proust'un, 20. yüzyılın en etkili yazarlarından biri kabul edildiğini? Kitabın bir bölümü olan Swann'ın Bir Aşkı, Volker Schlöndorff tarafından uyarlanarak aynı adla beyaz perdeye taşınır. Filmde Swann rolünü Jeremy Irons oynarken Swann'ın bir aşkı rolünde de Ornella Muti'yi görürüz. Diğer yandan serinin tamamı olan Kayıp Zamanın İzinde ise bir televizyon dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Proust'un toplamda 7 kitaptan meydana gelen Kayıp Zamanın İzinde serisini hayatının son 17 yılında yazar. Swann'ların Tarafı'ndan sonra ise Çiçek Açmış Genç Kızların Gölgesinde adlı kitapla seri devam eder.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Kendinizi kitabın ve cümlelerin ruhuna kaptırdıysanız elinizden bırakamayacağınız ve müthiş tatlar alacağınız yeni önerilerimiz var! Çiçek Açmış Genç Kızların Gölgesinde, Guermantes Tarafı - Kayıp Zamanın İzi ve Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap'la keyifli okuma serüveninize devam edebilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Marcel Proust
Çevirmen:Roza Hakmen

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.