Benzer Ürünler
Eskinin bitişi, yeninin başlayışı, çok yakındı.
15 Temmuz, kafamdaki tabuları yıkıp atmıştı. Sultan, kendine gelmişti. Artık şiir, edebiyat, sanat diyecektim. Ülkenin aydınlık yarınlara ulaşabilmesi için ben de bir şeyler üretecek, katkı sağlayacaktım. Son nefesime kadar, ülkem ve halkım için çalışacaktım.
Akşam, Salih’i karşıma aldım. “Bu darbe girişimi hakkında ne düşünüyorsun?” dedim.
Sorum, şaşırttı. Ne diyeceğini bilemedi. Yüzü, kıpkırmızı oldu. Kem küm etti. Bir yanıt veremedi.
Salih’e “Ben artık, senin gibi düşünmüyorum. Senin doğrularını, doğru kabul etmiyorum. Sana olan duygularım başka, ama düşüncelerine katılmıyorum.
....
Artık araştırıp sorgulamadan, bir şeyleri kabullenmeyeceğim. Kimseye itaat etmeyecek, doğrunun peşinden koşacağım. Beni ister böyle kabul et, ister etme, sen bilirsin. Artık buraya kadar.
Kendime yeni bir yol çizeceğim. Çizdiğim yolda; bir zamanlar çok sevdiğim resim, şiir, edebiyat, sanat olacak. Bu yolda ilerleyeceğim” dedim.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
