idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dostoyevski, hapishane günlerinden edindiği deneyimlerden yola çıkarak kendi nihilizmini ve iyiyle kötü arasındaki mücadeleyi, ezilen yoksul bir öğrenci olan Raskolnikov'un hikayesiyle anlatıyor.

Raskolnikov, insani amaçların, aşağılık araçları meşrulaştırdığına inandığından açgözlü yaşlı bir kadın tefeciyi öldürüyor. Okur, bu andan itibaren Raskolnikov'un bilincine kilitleniyor; kendinden nefret etme ve gurur, başkalarını küçümseme ve onlara ihtiyaç duyma, korkunç umutsuzluk ve kurtuluş umuduyla ilgili çelişkili duygularını paylaşıyor.

Suç ve Ceza; insanın, varoluşundan bu yana kalbindeki ebedi çatışmaları aydınlatan bir dizi olağanüstü dramatik sahneden inşa edilmiş trajik bir romandır. Ayrıca dini, sosyal ve felsefi unsurlarla aşılanan edebi bir şaheser…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen:Güler Dikmen Nalbantoğlu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.