idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Steel series Arctis Nova 7X Xbox Kablosuz Kulaklık

 

 

Almighty Audio

Nova Akustik Sistemindeki donanım ve yazılımın göz alıcı bir kombinasyonu olan Almighty Audio dünyasında monotonluğu aşın.

Mükemmel ses kalitesi, oyun deneyiminizi Muazzam seviyelere çıkarır.

Nova Akustik Sistemi

Yüksek Kaliteli Sürücüler

Özel tasarımlı Yüksek Kaliteli Sürücüler, birinci kalite ses, berrak bas ve mükemmel oyun sesini kulağınızın içinde hissettirir.

SteelSeries Sonar Audio Software Suite, güçlü özellikleri ve yüksek özelleştirme seviyesiyle donanımı bir üst seviyeye çıkarır.

360° Uzamsal Ses

Yoğun çevresel ses her kritik adımın, yeniden yüklemenin veya sesli ipucunun sesini duymanızı sağlarken kendinizi en sevdiğiniz dünyanın içinde hissedin.

Microsoft Uzamsal Ses/PS5 için Tempest 3D Ses ile tamamen uyumludur.

Pro-grade Parametrik EQ

Sonar Software ile büyülü sesi hissedin ve profesyonel sınıf 10 bantlı Parametrik EQ'yu kullanarak sesi her yönüyle ayarlayın.

Birkaç tıklamayla en iyi e-spor oyuncularıyla yapılan ön ayarları kullanarak kafa patlamalarını ve kritik düşman adımlarını öne çıkarın.

Her Yerde Kablosuz

Çoklu Platform Kablosuz

Kusursuz ses aktarımı için güçlü Quantum 2.0 Kablosuz 2,4 GHz bağlantı sunan USB-C dongle ile Xbox, PC, Mac, PlayStation ve Switch'e sorunsuz bağlanın.

Eş Zamanlı Kablosuz

Oyun platformunuzu kullanırken sesli görüşmeler için veya en sevdiğiniz medya dosyalarını dinlerken aynı anda telefonunuzda veya tabletinizde Bluetooth'u kullanın.

Hızlı Şarj Olan USB-C Pil

Almighty Audio'yu 38 saat kullanım için şarj edin.

Hızlı şarj eden USB-C bağlantı noktasıyla birinci kalite sesi almak artık kolay (15 dakikalık şarj, 6 saatlik kullanım sağlar).

Oyun için idealdir

Yapay Zekâ Destekli Gürültü Giderici Mikrofon

Artık ekibinize bir şeyler atıştırmayı bırakmasını söylemeye gerek yok çünkü güçlü yapay zekâ algoritmaları gürültüyü kesiyor - üstelik sadece sizin gürültünüzü de değil, ekip arkadaşlarınızın klavye seslerini bile keser.

Şık bir görünüm için mikrofon kulak pedinin içine tamamen gizlenir.

Hafif bir çelik kafa bandıyla üstün kaliteyi hissedin ve 4 noktalı ayarlamayla mükemmel uyumu bulun.

Yüksekliği ayarlanabilen dönen kulak pedleri, AirWeave Memory Foam Yastıklarla birleştiğinde baştan sona konfor sunan esnek bir kafa bandıyla buluşur.

Bütünleşik Kontroller

Ses seviyesini ayarlayın, oyun sesinin dengesini düzenleyin ve ChatMix ile sohbet edin, kendi sesinizi kapatın, aramalara yanıt verin ve Bluetooth düğmesiyle eşleştirin.

Hepsini oyundan çıkmadan bir çırpıda yapabilirsiniz.

SteelSeries Arctis Nova 7X Kablosuz Çoklu Sistemli Oyun ve Mobil Kulaklık - Nova Akustik Sistemi - 2,4 GHz + Bluetooth - 38 saat pil kullanımı - USB-C - ClearCast Gen2 Mikrofon - Xbox Series X|S, PC, PS5, Switch

Almighty Audio — Özel tasarımlı Nova Akustik Sistemi, Yüksek Kaliteli Sürücülerle oyun için alanında en iyi sesi sunar.

Bir ilk niteliğindeki oyun için Pro-grade Parametrik EQ ile ideal ses deneyiminizi tamamen özelleştirebilirsiniz.

360° Uzamsal Ses - Yoğun çevresel ses, sizi oyun dünyasına taşıyarak her kritik adımı, yeniden yüklemeyi veya sesli ipucunu duymanıza imkân sağlayarak size üstünlük verir.

Microsoft Uzamsal Ses/PS5 için Tempest 3D Ses ile tamamen uyumludur.

İkili Ses Akışı - İki ses bağlantınızı aynı anda yaparak oyun sırasında arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Aramalar, Discord, müzik ve podcast'ler için Bluetooth'u eş zamanlı kullanarak gecikmesiz 2,4 GHz hızda oynayın.

Çoklu Platform Desteği - Arctis Nova 7'yi gecikmesiz Quantum 2.0 Kablosuz bağlantı (2,4 GHz) için Xbox, PC, Mac, PlayStation veya Switch gibi istediğiniz platforma cep boyutundaki USB-C dongle ile getirin.

USB-A adaptörü paketle birlikte gelir.

Muhteşem Pil Ömrü - 38 saatlik pil ömrüyle 1,5 günden uzun süre kullanım sağar ve 15 dakikalık hızlı USB-C şarj, 6 saatlik kulaklık kullanımı sağlar.

Yapay Zeka Destekli Gürültü Giderici Mikrofon - ClearCast Gen 2 mikrofon Sonar Yazılımının güçlü yapay zeka algoritmalarından destek alarak arka plan gürültüsünü susturur ve net iletişim imkanı sunar.

Şık bir görünüm için mikrofonu kulak pedinin içine tamamen gizleyin.

Mükemmel Uyum için ayarlanabilir — ComfortMAX System AirWeave Memory Foam yastıklar ve gerdirilebilir bantlı yüksekliği ayarlanabilir, dönen kulak pedlerinden oluşur.

Hafif ve çelik kulaklık yapısı, uzun ömürlü olacak şekilde tasarlandı.

Donanım ve yazılımın üstün bir kombinasyonu olan Almighty Audio ile monotonluğu aşın.

Nova Akustik Sistemi, özel ses sürücüleri, yoğun 360° Uzamsal Sesi ve Sonar Software'den 10 bantlı Parametrik EQ'yu içerir.

Eş zamanlı 2,4 GHz ve Bluetooth ile iki ses akışını aynı anda dinleyin ve Xbox PC, Mac, PlayStation ve Switch arasında USB-C ile kolayca geçiş yapın.

38 saatlik pil ömrüyle ve 15 dakikada 6 saatlik kullanım sağlayan hızlı şarj işleviyle aksiyonu kaybetmeyin.

Yapay zeka algoritmaları, ClearCast Gen 2 mikrofunu, takım sohbetinde gelen ve giden sesi temizlemeye yönlendirirken gürültüsüz iletişimi yaşayın.

ComfortMax System 4 noktadan ayarlanabilirlik ve nefes alan AirWeave Memory Foam yastıkları sunar.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.