idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (3)

Star Wars dünyasına girin ve galaktik aksiyona ve maceraya atılın!

Uzay gemileri ve araçlarındandan oluşan bir galaksiyi keşfedin ve 24 cm boyutundaki Star Wars aksiyon figürleriyle kahramanlar, kötü adamlar, droidler ve uzay yaratıklarıyla dolu bir galaksinin zemininde iyiye karşı kötünün heyecan verici hikayelerine katılın!

Hasbro'nun 24 cm boyutundaki Star Wars figürleriyle, 4 yaş ve üzeri çocuklar Star Wars Galaksisindeki aksiyon ve macerayı hayal edebilir.

Star Wars'tan ilham alan tasarıma ve çeşitli eklem noktalarına sahip olan bu poz verilebilir figürlerle erkek ve kız çocuklar, Star Wars Galaksisinden en sevdikleri anları yeniden yaratmaya bayılacak!

Star Wars ürünleri Hasbro tarafından Lucasfilm Ltd. lisansı altında üretilmektedir.

İKONLAŞMIŞ STAR WARS KARAKTERLERİ: Star Wars Galaksisinin kahramanlarından ve kötü adamlarından ilham alan bu büyük boyutlu aksiyon figürleri, 4 yaş ve üzeri çocuklara inanılmaz bir Star Wars eğlencesi sunuyor.

POZU AYARLANABİLİR AKSİYON FİGÜRLERİ: Star Wars’un bu 24 cm aksiyon figürleri, baş ve kollar olmak üzere 3 eklem noktasına sahiptir. Böylece kız ve erkek çocuklar ve yetişkinler hayal ettikleri galaktik maceralar için figürlerini poz verebilirler.

ÇOK UZAK BİR GALAKSİDEN GELEN FİGÜRLERİ TOPLAYIN: Bir Star Wars galaksisi oluşturmak için film ve eğlenceden ilham alan Star Wars aksiyon figürlerini toplayın.

Not: Stoklarda bulunan Star Wars figüründen tarafınıza 1 adet sevk edilecektir.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.