Sosyal Demokrasi ve Türkiye Zafer Güler
Sepette İndirim
450,80 TL490,00 TL
Kitap Formatı: Ciltsiz
Ciltsiz
Kargo Bilgileri
Standart Teslimat
21 Temmuz Pazartesi kargoda
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Zafer GülerKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2010Kitap Seti
HayırÜrünün Kampanyaları
Her geçen gün Şirket Devletlerinin insanlık üzerindeki baskısı artıyor. Büyük orduları ve teknolojiyi arkasına alıp koşturan güçler, gelişmiş ülke (Merkez Ülke) halklarını da gözden çıkarttı. Fakirleşen ülkeler gibi, zenginleşmiş ülkeler de her geçen gğn fakirleşiyor. Sömürü düzeni; tıpkı mutasyona uğrayan hastalıklar gibi insanlığın önüne her defasında farklı görünümde çıkıyor daha fazla yıkıp çalıyor ve inanılmaz boyutlarda zarar vererek ilerliyor. Böyle bir gücün varlığını anlasanız da, anlamasanız da sizin işinizi, ekmeğinizi, geleceğinizi alıp götürüyor. Bir evvelki günü aratıyor. Burada; sahip olduğu geçici zenginliklere inananları da mutlaka pençesine düşürecek olan bir güçten bahsediyoruz...
Sosyal Demokrasi yüz yıllar önce bu tehlikenin farkına varmıştı. İnsanlığın ancak adalet, eşitlik, üretim ve hakça paylaşımla huzurunu koruyabileceğini savunmuştu. Toplumun tüm sınıflarının birbirleriyle eşit şartlarda sömürülmeden yaşam sürmesini öngörmüştü. Bugüne kadar hiç de öyle olmadı. Paraya sahip olanlar daha da zenginleşti. Başkasını sömürenler daha da güçlendi.
Tüm ilahi dinlerin ve kutsallaşmış inançların temelinde eşitlik ve hakça bölüşüm varken, insanlığın sonuna kadar büyük zulmün ve merhametsizliğin hakimiyeti söz sahibi olacak gözüküyor. Haksızlıklar; felaketleri ve sefaleti tetikliyor. İnsanın insana yaptığı mezalimin boyutları şekli büyüdükçe büyüyor. Hakça bölüşüm her defasında; tüm ideolojilerin içinde paraya sahip güçlerin oyununa ve şeytani hilesine maruz kalıyor. İnsanlık kendini kurtaracak olan "Sosyal Adaletten" her lahsa uzaklaşıyor.
Tüm bu olumsuzluklar Türkiye'yi de etkiliyor. Türkiye, bir yanda uluslararası saldırıları defetmeye çalışıyor, diğer yanda kendi kendine yetmeye çabalıyor. Her ne olursa olsun bağımsızlık savaşı sürüyor.
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 1
Baskı Yılı: 2010
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 321
Baskı Yılı: 2010
Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyah Beyaz
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
490,00 TLSepette İndirim
450,80 TL