idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye’de nüfusun ve yerleşim birimlerinin yüzde doksanından fazlası deprem bölgelerinde yaşarken, sosyal boyutlarıyla depremleri konu edinen çalışmalar çok sınırlı kalıyor. Çok tehlike, çok risk fakat sınırlı araştırma denklemi, depremlerle baş edebilme kapasitemiz bakımından henüz yolun başında olduğumuzu yüzümüze vuruyor. Depremlerle ilgili çok bilin(mey)enli bir denklem var önümüzde: Deprem bölgesinde bulunuyoruz/bulunacagız + periyodik sayılabilecek aralıklarla deprem yaşadık/yaşayacagız + yaşadığımız/yaşayacağımız depremlerde mal ve can kayıplarıyla karşılaştık/karşılaşacağız = fakat depremlere dayanıklı şehirler, toplumlar ve bireyler inşa edemedik. Bu denklemin çözümünde bilimsel çalışmalar önemli bir yer tutmaktadır kuşkusuz.

Çünkü deprem çalışmaları bir taraftan sorun alanlarını ortaya koyarken diğer taraftan ise dayanıklı ülke, dayanıklı şehir, dayanıklı toplum ve dayanıklı birey nasıl oluşur sorusuna da yanıt olabilecek bilgiler üretmektedir. Van Depremlerini konu edinen bu çalışmanın amacı dayanıklı toplumun inşasına mütevazi bir katkı sunmaktır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.