idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Bu muhteşem kitap ailelerin çocuklarına verebileceği harika bir kaynak.”
-Vicki Shotbolt, Parent Zone CEO

“Bu kitap, hayat acımasız olduğunda ona tahammül etmekte zorlananlar için mükemmel bir destek programı.”
-Julia Skinner, Emekli Öğretmen

Özellikle 8-12 yaş arasındaki çocukların daha fazla yararlanabileceği bu kitap, ruh sağlığı uzmanlarının da çocuklarla psikolojik danışmada kullanabileceği harika etkinlikler içermektedir.
Psk. Dan. Dr. Nilüfer Koçtürk

Yaratıcı etkinliklerle ve başa çıkma stratejileri ile dolu bu günlük ve boyama kitabı, baş etmesi zor düşünce ve hislerle karşı karşıya kaldığınızda size mükemmel bir arkadaş olacaktır. Bu kitap, evde veya okulda stres altındaysanız, endişeli hissediyorsanız ya da biraz rahatlamaya ihtiyaç duyuyorsanız, duygularınızı ifade edebileceğiniz bir yer sağlar. Boyayarak, günlük tutarak ve çizim etkinlikleri yaparak kendi kişisel damganızı vurun. Bunun yanı sıra, ilham veren alıntılar, şiirler ve pratik tavsiyeler ile öfke ve kaygı gibi zor duygularla baş edebileceğiniz sağlıklı yollar keşfedin.

 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Resimleyen: Emily Hamilton

Editör:Nilüfer Koçtürk


 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Pooky Knightsmith
Çevirmen:Rana Turgut

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.