idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yüksek enerjili sahne performansı, her biri liste birincisi olmuş şarkılar ve kendine has tavrı ile P!nk, diğer pop yıldızları arasında her zaman farklı olmayı başardı! Hayranlarının uzun süredir merakla beklediği bir "en iyiler" albümü olan "Greatest Hits…So Far!!!"ın çıkış parçası "Raise Your Glass" oldu. Max Martin ve P!nk imzasını taşıyan bu şarkı şimdiden müzik listelerin vazgeçilemezlerinden biri oldu bile!

Asıl adı Alecia Moore olan P!NK, çıkış yaptığı 2000 yılından bu yana çıkardığı albümlerle ve hit şarkılarıyla, başarılı bir sahne sanatçısı, şarkıcı, besteci ve lirik yazarı olduğunu kanıtladı. Son olarak bu yılki Grammy müzik ödüllerinde nefes kesen akrobatik performansı ile çok konuşulan P!nk, izleyenlere yıllarca akıllardan silinmeyecek bir sahne şovu sergilemişti.

Şimdiye dek 30 milyonun üzerinde albüm, 1 milyonun üzerinde DVD ve iTunes'da dünya çapında 20 milyonun üzerinde şarkı satışı ile başarılı işlere imza atan Pensilvanyalı yıldız; 2000 yılında Can't Take Home albümünü, 2001 yılında M!ssundaztood, 2003 yılında Try This, 2006 yılında I'm Not Dead ve son olarak ise 2008 yılında Funhouse albümünü yayınlandı.


Albüm İçeriği
1.There You Go
2.Most Girls
3.You Make Me Sick
4.Get The Party Started
5.Don't Let Me Get Me
6.Just Like A Pill
7.Family Portrait
8.Trouble
9.God Is A DJ
10.Last To Know
11.Stupid Girls
12.Who Knew
13.U + Ur Hand
14.Nobody Knows
15.Dear Mr. Presiden
16.So What
17.Please Don't Leave Me
18.Sober
19.Funhouse
20.I Don't Believe Yo
21.Bad Influence
22.Leave Me Alone (I'm Lonely)
23.Please Don't Leave Me
24.Funhouse


Disk Sayısı: 1

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.