idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hüznün sığ kıyılarından uzaklaşıp derinleştiği bir denize doğru sürüklenen iki kadının hikâyesi…    Esma ile Gülin… Onlar farklı yaşamlardan gelip bir yerde yolları kesişmiş, farklı hayatlar seçseler de birbirlerinden hiç kopmamışlardı... Biri, Türkiye’nin tanınmış, zengin ailelerinden birinin; diğeri, mütevazı bir ailenin kolejde bursla okuyan kızıydı. Biri, gerçek bir yuva sıcaklığı, müşfik bir anne dokunuşuna hasretti; diğeri, annesinin verdiği güçlü sevgi ve ilgiyle sımsıcak bir yuvada büyümüştü. Biri, göremediği ilgi ve şefkati bir an önce kendi çocuklarına vermek için yanıp tutuşuyordu; diğeri, fedakâr annesine güzel bir yaşam sunmak için çalışmaya, para kazanmaya odaklanmıştı. Biri, çocuklarının babası, sıcak yuvasının koruyucusu olacak ideal erkeği bulduğuna inanıp ailesinin itirazlarını bile umursamadan aşkının peşine düşmüştü; diğeri, yüreğinde nasırlaşan güvensizlik yüzünden kendini aşkın giremediği kafeslere kapatmıştı… Esma ile Gülin şimdi hayatlarının sonbaharındalar ve hayat onları sevdikleriyle sınıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.