idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Son Bakış

Bir Charlie Waldo Polisiyesi

Sıradan, eksantrik Kaliforniyalılar vardır bir de Charlie Waldo vardır.

Bir zamanlar Los Angeles Polis Teşkilatı'nda parlayan bir yıldız olan Waldo
artık yüzden fazla Şeye sahip olmamaya kendini adamış bir şekilde ormanın derinliklerinde yalnız yaşıyor.

Kariyerini ve kız arkadaşı Lorena'yı terk edip çok önemli bir cinayet dosyasında attığı yanlış bir adım yüzünden kendini cezalandırıyor. Fakat eski hayaletler kükreyerek geri dönmek üzere.

Hollywood'da birlikte çalışılması zor oyuncular vardır ve bir de Alastair Pinch vardır.

Bir zamanların Kraliyet Shakespeare Kumpanyası oyuncusu olan Alastair, şimdilerde bir ulusal kanalda mahkeme dizisinde oynamaya katlanmaktadır. Acayip derecede zengin, sıklıkla kavgacı ve genel olarak sarhoş… eşi evlerinin oturma odasında ölü olarak bulunduğu ve kendisi de sarhoş olduğundan hiçbir şey hatırlamıyorken son derece aleyhte bir durum.

Dosya Waldo'yu yeniden Los Angeles'a sürükler ama hem medeniyetten hem de dedektiflikten uzak kaldığı için ve akıl karıştırıcı saldırılara maruz kalmışken Alastair'in ismini temizlemek… ya da suçluluğunu onaylamak için karmaşık ego ağları ve entrikalar arasında kendi yolunu bulması gerekiyor.

'Hollywood polisiyesine gösterilen çılgın, ele avuca sığmaz bir saygı ve hiciv. (Gould) hikâyeyi nasıl hızlı, zeki ve komik tutacağını biliyor.'

– The Philadelphia Inquirer

'Dur durak bilmeyen bir eğlence.'

– Providence Journal

'Gerçekten çarpıcı. Charlie Waldo… edebiyat sahnesinde şimdiye kadar belirmiş olan en eksantrik ve çetin karamanlardan birisi. Bu kitaba bayıldım ve bütün kalbimle öneriyorum.'

– William Kent Krueger, New York Times çok satan yazar Howard Michael Gould birçok televizyon kanalının komedi dizilerinde senaryo ve oyun yazarlığının yanı sıra idari yapımcı ve baş yazar olarak çalıştığı Los Angeles'a taşınmadan önce kariyerine Madison Bulvarı'nda başlamıştır.

Son Bakış ilk romanıdır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.