idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sokak Nöbetçileri romanı ile Helin'in macera dolu yolculuğunda ona eşlik etmek ister misiniz? Henüz 17 yaşında olan genç kızın sokak nöbetçileri grubuna bir ajan olarak sızmasından sonra başına gelenleri, grup üyelerini tanıdıktan sonra hayatının çok farklı bir yöne evrilmesine sebep olan değişiklikleri merak ediyorsanız Sokak Nöbetçileri'ne bir şans verebilirsiniz. Aslı Arslan'ın kaleminden çıkan Sokak Nöbetçileri, yer yer kendi fikirlerinizi sorgulayacağınız ve "Ben olsaydım burada ne yapardım?" diye düşüneceğiniz bir eser. İlk etapta uzun görünen romanın sayfalarını çevirdikçe inanılmaz bir serüvenin içine çekileceksiniz. Gelin, bu sürükleyici romana yakından bakalım.

 

"Sokak Nöbetçileri" adlı kitabı neden okumalısınız?

Çocukluk travmaları üzerine kurulan hayatların konu edildiği Sokak Nöbetçileri; yalanlar ve gerçeklerin artık ayırt edilemeyecek duruma gelmesini, karakterlerin kendilerine ve çevreye karşı duydukları yabancılık hissini ilginç hikâyelerle işliyor. Eserde altı farklı karakter ve hayal gücünü zorlayan olay kurgusu üzerinden anlatılanlar, okuyucuyu duygudan duyguya sürüklüyor. Acı, üzüntü, korku, merhamet, mutluluk ve aşk gibi farklı duygu durumlarının her sayfada birbirine karıştığına ve bu duyguların sizlere başarıyla aktarıldığına tanık olacaksınız. Helin ve Yankı'nın ihanet üzerine yaptıkları analizler veya yalnızlık üzerine yazılan cümleler, gündelik yaşamdan izler taşıyor. İnsanlara olumsuz durumlar yaşasalar ve kendilerini yapayalnız hissetseler bile mutlaka bir çıkış yolu bulunabileceğini gösteren eser, okuyuculara umut vadediyor. Olay örgüsü ve genç karakterleriyle roman, gençlerin okumaktan zevk duyacağı bir eser.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Aslı Arslan'ın Sokak Nöbetçileri eseriyle ilgili yazarın da katkı sağladığı bir şarkı yapıldığını biliyor muydunuz? Peki ya Aslı Arslan'ın roman basılmadan önce Sokak Nöbetçileri'ni çevrim içi bir platformda yayınladığını duydunuz mu? Genç okur ve yazarların sıklıkla kullandığı bu platformda çok beğenilen hikâye, roman hâline getirilir ve ilk baskısını 2021 yılında yapar. Hem ince kapak hem ciltli olarak basılan ve toplam 720 sayfadan oluşan eser, İndigo Kitap aracılığıyla okurlarla buluşturulur. Siz de romanı okurken yirmi7 adlı müzik grubunun Sokak Nöbetçileri'nden ilham aldığı "Adım Yok" isimli şarkıyı dinleyebilir, hikâyesini okuduğunuz karakterleri farklı bir türde değerlendirebilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarın bu kitabını beğendiyseniz eserin devamı olan Sokak Nöbetçileri 2 adlı ikinci romanı da okuyabilirsiniz. Yine Aslı Arslan'ın Emare adlı eserle başlayan roman serisi de ilginizi çekebilir. Bu kategoride yer alan yerli gençlik romanları ilginizi çekiyorsa Sıfır Kilometre ve 3391 Kilometre adlı romanlara da bir şans verebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.