idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sinbo Elektrikli Cezve Kırmızı SCM 2948Yalnızca tek tuşa basmak suretiyle çalıştırılabilen Sinbo SCM 2948 Elektrikli Cezve - Kırmızı, kısa sürede bol köpüklü ve kıvamlı kahveler pişiriyor. Elektrikli cezve modeli, pratik yapısıyla evlerden iş yerlerine kadar birçok farklı alanda tercih edilen bir elektrikli mutfak aleti oluyor.
Fonksiyonel, Geniş Hacimli ve Esnek Kullanımlı Ürün
• Son derece geniş bir cezve hacmine sahip olan ürünü kullanarak aynı anda 5 fincan kahve pişirilebiliyor.
• Türk kahvesi pişirmek için tasarlanmış olan ürün, su kaynatmak amacıyla da kullanılabiliyor.
• Elektrikli cezve, 360º dönebilen kablosuz tabanı sayesinde kullanıcısına esnek bir kullanım olanağı yaratıyor.
• Ürün, pişirme işlemini tamamladığında çalışmasını otomatik olarak sonlandırıyor ve çalışırken yanan ışıklı gösterge düğmesini kapatıyor.
• Sinbo, yer tasarrufu sağlanması gereken durumlar için ürünün cezve sapını çıkarılabilir şekilde tasarlıyor.
• Paslanmaz çelik gizli rezistans, aşırı ısınma koruması ve emniyet sistemiyle güvenilir bir kullanım olanağı sunuyor.
Öne Çıkan Teknik Özellikler
• Güç: 1000 W
• Renk: Kırmızı
• Fincan Kapasitesi: 5
• Su Kapasitesi: 400 ml
• Cezve Malzemesi: Plastik
Sinbo SCM 2948 Kutu İçeriği
Sinbo SCM 2948 kutu içeriğinde, ürünün cezve ve güç besleme altlığı olmak üzere iki bağımsız parçası, güvenlik kuralları, kullanım talimatı ve kireç söktürme gibi önemli detayların yer aldığı kullanma kılavuzu bulunuyor.
20 Yılı Aşkın Tecrübe
20 yılı aşkın tecrübesiyle pişirme - kızartma, içecek hazırlama, gıda hazırlama, kişisel bakım, süpürgeler, ütüler ve ısıtma - soğutma kategorilerinde küçük ev aletleri üreten yerli teknoloji firması Sinbo, satış adedi itibarıyla en çok satan markalar arasında yer alıyor. 80 ülkeye ürün ihracı gerçekleştiren firma, başarısını yurt dışına da taşımış bulunuyor.

 
Sinbo SCM-2948 Elektrikli Türk Kahvesi Makinesi, kahvelerinizi çabucak ve bol köpükle servis edebilmenizi sağlar. Özellikle bol misafir ağırlayan evlerde kullanılmak için veya kendinize uğraşmadan, bulaşık derdi olmadan bir fincan kahve hazırlayabilmeniz için idealdir. Sinbo Türk Kahvesi Makinesi, hızlı ve kullanışlı özellikleriyle mutfağınızda yardımcı varmış gibi hissetmenize yardımcı olacaktır. Pratik olması nedeniyle ofis ve iş yerlerinde kullanıma uygundur.

Kolay ve Hızlı
Sinbo SCM-2948 Elektrikli Türk Kahvesi Makinesi, kahvelerin normal pişme süresinden hızlı hazır olmasına yardımcı olur. Bu nedenle kalabalık gruplar evde ağırlanırken veya ofislerde acil kahve ikram edilmesi gereken durumlarda servisinize hız katacaktır.
Sinbo Türk Kahvesi Makinesi 400 ml hazne kapasitesi ile 4-5 fincana kadar kahve hazırlayabilmenize olanak verir. Hızlı pişirme özelliği ve geniş haznesi sayesinde pratik kullanım sağlar. Böylece kahveleriniz sıcacık ve ilk piştiği haliyle misafirlerinize servis edilebilir.
Sinbo Kahve Makinesi, kahveler pişerken yoğun bir köpük oluşturur. Cezveden daha yoğun bir köpük oluşturduğu için kahvelerinizin yoğun fakat daha yumuşak lezzetli olacaktır.
Üzerinde bulunan gösterge ışıklı açma/kapama düğmesi basit kullanım sağlar. 360 derece dönebilme özelliğiyle tezgah üzerinde kullanım kolaylığı sağlar.
Sinbo Türk Kahvesi Makinesi, mutfak olmayan küçük ofis ve iş yerlerinde kullanılabilir.

Basit ve Güvenilir Elektrikli Çalışma
Sinbo SCM-2948 Elektrikli Türk Kahvesi Makinesi, aşırı ısınmaya karşı çift emniyet sistemine sahiptir. Makine içindeki su bitince ve aşırı ısınma durumunda otomatik kapanmaktadır. Bu nedenle makineyi açık unutmanız durumunda da güvenli kullanım sağlar.
Sinbo Türk Kahvesi Makinesi, 1000 w kuvveti ile yüksek ısıtma gücüne sahiptir. Bu özelliği sayesinde şeker, kahve ve suyun bütünleşmesini kolaylaştırır. Kahveleriniz, dengeli ve yoğun bir lezzete sahip olacaktır.

Küçük Ev Aletleri Diyince: Sinbo!
Sinbo, 20 yıllık deneyimi ile 80'den fazla ülkeye ihracat ve kalite üreten bir firmadır. Türk Malı kullanımını yaygınlaştırmak ve Türk Malı kalitesini tüm dünyaya tanıtmak isteyen Sinbo, evlerin dekoratif yönlerini zenginleştiren ve hayatınızı kolaylaştıran küçük ev aletlerini, uygun fiyat ve kalite ile sunmaktadır. Ekolojiyi korumak, bütçe dostu üretimler yaparak pratik ve kaliteli ürünlerin her evde kullanılmasını amaçlamaktadır. Teknolojik donanımını her ürününde daha da geliştiren Sinbo, tasarımlarında da özgünlüğe önem vererek tüketici ile güven üzerine ilişki kurmaktadır.

Tek Dokunuşla Kahveniz Hazır!
Sinbo SCM-2948 Elektrikli Türk Kahvesi Makinesi, misafirlerinizi ağırlamanız veya ofis ortamlarında kullanmanız için ideal hızlı ve pratik kullanım sağlar. Kahvenizi istediğiniz kadar koyup üzerine şeker ve fincan ölçüsünde su ekleyerek karıştırmanız; sonra ise açma/kapama tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Kahvenizi iyice karıştırmanız kahveden alacağınız yoğun tadı arttıracaktır. Kahve makinesinde biriken köpüğü fincanlara istediğiniz oranda paylaştırabilir ve köpük yoğunluğunu tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. Sinbo Türk Kahvesi Makinesi, kalabalık misafirlerinizi ağırlamanız için size yardımcı olacak ve damaktan kolay silinmeyecek kahve lezzetini yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri:

  • Türk kahvesi için ideal
  • 0.4 lt hazne kapasitesi
  • Gösterge ışıklı açma/kapama düğmesi
  • Aşırı ısınmaya karşı çift emniyet sistemi
  • 1000W Güç 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.