idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Siirt’te en fazla özlenilen ve hoşa giden şey dam’da uyumak ve gece hayatıdır. Başka yerlerde sabaha kadar tahtakurusundan, sivrisinekten ve pireden yatılmazken; Siirt’te geceleri yıldızlar altında bu kadar rahat uyumak cidden bir memleket için gıpta olunacak bir mazhariyettir. Siirt’in eğlence yerleri bol olmamakla beraber gece hayatının ruha verdiği manevî sükûn ve huzur belki de bir çok zevklere bedeldir.

Yıldızları bol olan bir sema altında dam hayatının insan kalbine verdiği ebedi sükûnu bilmem tattınız mı?

Siirt’te gece ve dam hayatı… Beyaz binalar, mehtabın tatlı şuâları altında çok güzel ve şairâne bir renk alır. Bazen etraf biraz sessizdir. Sükûn ve sükût varlığınızı ihata etmiştir. Eğer biraz içli iseniz derhal melânkolik bir hal alır ve ihtimalki bu sessizliğin ahengi ile kendinizden geçmiş olursunuz. Alnınızda ve saçlarınızda duyulamayacak kadar hafif ihtizazlar yaparak titreyen akşam rüzgârlarını adeta damla damla emmek için kendinizde bir arzu duyarsınız. O vakit hayalâta dalmaya bile lüzum kalmaz. Çünkü bizzat başkasının gözüyle muhayyel bir hayatın içindesiniz. Fakat bununla beraber gecenin lâtif havasına ve sessiz ahengine karışan fani hüzünlerin çılgın kahkahaları sizi bu sükûnet aleminden ayırdığı an; muhakkak ki kendinizi bir boşluk içinde hissedersiniz. Bazen de hafif bir yaprak hışırtısı bu duyulan sükûnu ihlâl edebilir. O zaman semanın namütenahi boşluklarında yıldızlar arasında dolaşan ruhunuz bu ulviyetten hemen sıyrılıverir.”

-Misbah Seven, Siirt Gazetesi, 16 Haziran 1945-

 

(Tanıtım bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.