idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sicak çikolata akmaya başladığından beri çeşmenin başında yaşlı Peri oturmaya başlamış.

Bu yaşlı peri, periler dünyasındaki en bilgili ve en sevecen periymiş. Sıcak çikolata içmeye gelen çocuklarla konuşur, onlara çok yararlı öğütler verir sonra da heyecanlı hikayeler anlatırmış. Çocuklara hep iyilik yapmalarını, yalan söymemelerini, sokak hayvanlarına, doğaya, büyüklerine ve diğer çocuklara iyi davranmalarını öğütlermiş. Yaşlı Peri, elinden bırakmadığı ucunda parlak yıldızlar takılı sihirli sopası ile gece gündüz çeşmenin başında oturur, çeşmeye bir zarar gelmemesi için bekçilik edermiş.

Zamanla bu çeşmenin ünü başka köylere oradan da şehirlere yayılmış. Herkes bu çeşmeyi merak etmeye başlamış. Uzak şehirlerden insanlar köye akın akın gelmeye başlamışlar. Dışarıdan gelen kalabalık insanlar nedeniyle köyde hayat çok değişmiş.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.