idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Şamanların gizli dünyasını keşfetmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar-Cilt 1 kitabı tam size göre bir eser. Carlo Ginzburg, tarih hakkında yaptığı çalışmalar ile dünya çapında tanınan bir yazar. Ginzburg, Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar kitabında dünya üzerindeki şaman ve cadı kültürüne dair bilinmeyenleri anlatıyor. Yazar, Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar serisini iki kitap hâlinde okuyucuların beğenisine sunuyor. Gizem ve kültürel bilgi dolu kitaplara meraklıysanız gelin, kitabı daha yakından inceleyelim.

 

"Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar-Cilt 1" adlı kitabı neden okumalısınız?

Şamanizm'in bilinmeyenlerine doğru tarihi bir yolculuğa hazır olun! Günümüzün en özgün tarihçilerinden Carlo Ginzburg, Sibirya'dan Balkanlara kadar dünyanın birçok bölgesinde varlık gösteren Şamanizm ve cadılığın izini sürüyor. Tarihi kaynaklara ve Evliya Çelebi'ye atıflarıyla tanınan yazar, yeni bir eser ile okurun karşısına çıkıyor. Bir tarihçi bakış açısı ile yazar, Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar kitabında birçok farklı bölgedeki cadılığa ve şaman yaşantısına dair örnekleri gözler önüne seriyor. Okurun karşısına "Şamanizm ve cadılık nedir; bu iki kavram arasındaki farklar nelerdir?" sorularına cevap bulmak için yazılan bir kitap çıkıyor. Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar-Cilt 1 kitabında bölgesel kaynaklar kullanılarak okuyucuya tarihsel süreç aktarılıyor. Bu kitap ile tarihi çok eski zamanlara dayanan Şamanizm ve cadılık kavramları ile ilgili bilinmeyenleri ve merak edilenleri öğrenebilirsiniz. Tarihî araştırma kategorisinde yer alan bu kitabı, Şamanizm'e ilgi duyan okurların ve tarih sevenlerin kütüphanelerinde mutlaka bulundurması gerekiyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Carlo Ginzburg, Bologna Üniversitesi'nde profesör olması dışında mikro tarih üzerine çalışmaları ile tanınır. Ünlü yazar, bu kez okurun karşısına cadılık ve Şamanizm üzerine yazılmış oldukça detaylı bir kitap ile çıkar. Günümüzün önemli tarihçilerinden biri olan Carlo Ginzburg, Şamanizm üzerine araştırmalarını iki kitaplık bir seri ile bir araya getirir. Toplam yirmi bir bölümden oluşan ve bölümleri farklı kalemlerin elinden çıkan eserin editörlüğünü Ceren Sungur üstlenir. Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar-Cilt 1 kitabı, Pinhan Yayıncılık tarafından okurlara ulaştırılır. İlk basım yılı 2022 olan kitap, 408 sayfadan oluşur. Okuyucu, Şamanlık ve cadılığın tarihsel köklerini öğrenir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Carlo Ginzburg'un yazdığı Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar-Cilt 1 adlı kitabı beğendiyseniz yazarın devam kitabı olan Sibirya'dan Balkanlara Şamanlar ve Cadılar-Cilt 2 eserine ve Gece Savaşları: 16. ve 17. Yüzyıllarda Cadılık ve Tarım Kültleri adlı diğer kitabına göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.