idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu hikâye, günlük hayatta karşılaştığımız problemlere çözüm üretirken kodlamayı nasıl kullanabileceğimizi ve  bilgi işlemsel düşünme becerisi sayesinde kolay, pratik çözümlere nasıl ulaşabileceğimizi görmenizi sağlayacaktır. Sibernaz ve Teknogül kodlama öğrenmektedir. Arkadaşları Mustafa’nın annesi ve babası işitme engelli olduğu için alarm ile uyanamamakta ve Mustafa bu yüzden okula geç kalabilmektedir. Bu problemi kodlama ile çözmenin mümkün olacağını düşünen Sibernaz, arkadaşları ile birlikte bir alarmlı yastık projesi üzerinde yoğunlaşacaklardır. Acaba bu fikir ile Mustafa’nın anne ve babasının uyanma problemine çözüm getirebilecekler midir?

Hikâye boyunca farklı sorular ile karşılaşacaksınız. Bu sorular, bilgisayar bilimlerinin günlük yaşantımızda karşılaştığımız problemlerde çözümü kolaylaştırıcı etkisi üzerine kurgulanmıştır. Bu sayede, hikâyede bilgisayar bilimlerini kullanarak bilgi işlemsel düşünme becerinizi geliştirebileceksiniz.  Aynı zamanda hikâye içerisinde çeşitli etkinlikler ile de karşılaşacaksınız. Bu etkinlikleri QR kod ile okutarak izleyip gerçekleştirebilirsiniz.
Eğlenerek öğrendiğiniz, keyifli okumalar diliyoruz. 

Bilgi İşlemsel Sorularımız

-Ne Zaman Bilgisayarda Oynayabilirim?

-Geri Dönüş Yolu

-En Kısa Mesafe

-Gizli Mesajı Çöz

-Lunapark Bileti Çekilişi

-Rozet Kimin?

-Jetonları Kim Kullandı?

-Drone Eczane Görevi

-Mutfak Fayansımın Algoritması

-Kodlayabilirim

Etkinliklerimiz

-Devrilmeyen Bardak Kalmasın

-Reverse Oyunu

-Kâğıt Devreler

-Meyvelerin DNA’sı

-Duymuyorum ama Hissediyorum

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.