idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu hikâye, dijital dünya ile bağı sıkı iki kuzen olan Sibernaz ve Teknogül’ün yaşamlarında bir bölümü ele alıyor. Dijital dünyada kullandıkları uygulamalarda, karşılaştıkları veya karşılaşabilecekleri durumlar üzerinden olaylar şekilleniyor. Aslında yalnızca çocukların bilmesi değil interneti kullanan herkesin bilgi sahibi olması gereken farklı başlıklar hikâyeyi

oluşturuyor. Siber dünyada olması gereken gizlilikten, kullanılan cihazlardaki güvenliğe, dijital ortamlarda kurulması gereken empatiden, yaşımızla birlikte büyüyen dijital ayak izine uzanan dijital bir hikâye bu. Her bölüm başlığı hikâyede bir bütün içinde anlatılıyor. Her başlığa özel konu bitince okuyucuya iki seçenekli soru yöneltiliyor. Kişinin seçimine göre

doğru seçenekli veya yanlış seçenekli pine yönlendiriliyor. Okuyucu, pinlerde doğru davranışı seçtiğinde rozete sahip olmaya hak kazanıyor. Daha sonra oluşturduğumuz konuyla ilgili oyunu oynayarak hikâyeye devam ediyor. Aynı zamanda hikâyenin akışına göre Sibernaz ve Teknogül dijital olmayan etkinlikler yapıyor. Kitabın sonunda etkinlikleri nasıl yapacağı okuyucuya da anlatılıyor. Hikâyede 7 pin, 8 etkinlik bulunuyor.

 

Ele aldığımız başlıklar:

-Ergonomi

-Çoklu Görevlilik

-Gizlilik

-Uygulama Gizliliği

-Oyun Etiketleri

-Siber Güvenlik

-Siber Zorbalık

-Dijital Empati

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.