idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (10)
  • Soru ve Cevap (0)

Herkesin okumaya kolay kolay cesaret edemediği zorlu metinler sizin de ilginizi çeker mi? Cevabınız "Evet!" ise edebiyat tutkunlarının severek okuduğu yazarlardan biri olan William Faulkner'ın kaleme aldığı temel eserler arasında yer alan Ses ve Öfke'yi beğenerek okuyacağınıza eminiz. Gelin, ilginç bir okuma deneyimi sunan bu kitabı detaylarıyla inceleyelim.

 

"Ses ve Öfke" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bilinç akışı tekniğinin en iyi örnekleri arasında gösterilen William Faulkner'ın kaleme aldığı Ses ve Öfke, bulunduğu dönem itibarıyla modern edebiyatın örnekleri arasında yer alsa da içinde postmodern özellikler de barındırıyor. Okur, kitapta farklı anlatıcılar ile karşılaşıyor. İlk bölüm, zihinsel engelli olan dikkati sürekli dağınık ve bahsettiği konu anlaşılamayan Benjy'nin ağzından anlatılıyor. İkinci bölümde ise bilinç akışı seven okurları çok keyifli bir anlatım bekliyor ve bu kısım Benjy'nin kardeşi Quentin'in dilinden anlatılıyor. Üçüncü bölümde okuru, okutulmayan tek kardeş ve evin en öfkeli kişisi Jason karşılıyor. Eser, genel olarak incelendiğinde hikâyenin ana karakterinin kız kardeşleri Caddy olduğu anlaşılıyor. Üç erkek kardeşin öyküsü de Caddy üzerinden okura aktarılıyor. Son bölümde ise üç anlatıcının ardından yazarın anlatımı görülüyor ve trajik bir aile dağılması ile sona varılıyor. Toplam 304 sayfadan oluşan kitapta zaman belirli bir çizgide ilerlemek yerine geçmiş, gelecek ve şimdi arasında sürekli değişiyor. Yüzyılın klasikleri arasında yer alan Ses ve Öfke'yi nitelikli eserler okumayı seven her okur gibi siz de çok beğeneceksiniz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Nobel Edebiyat Ödülü'ne sahip yazarlardan biri olan William Faulkner'ın orijinal adı "The Sound and The Fury" olan Ses ve Öfke adlı eserini üç yıl gibi bir sürede beş defa yeniden yazarak hazırladığını biliyor muydunuz? Ses ve Öfke, Goodreads'in zor okunan 100 eser listesinde James Joyce'tan sonra üçüncü sırada yer alır. Kitabın ilk baskısı 1929 yılında yapılır. Türkçeye ustalıkla aktarılan eserin çevirisini Rasih Güran yapar. Faulkner'ın kaleme aldığı Ses ve Öfke'nin Yapı Kredi Yayınları tarafından ilk baskısı 2004 yılında yapılır. William Faulkner'ın dünya çapında ses getiren Ses ve Öfke adlı kitabı en iyi eserleri arasında gösterilir. Kendinize ve çoğu okura meydan okuyarak tamamlayacağınız ve oldukça beğeneceğiniz Ses ve Öfke'ye kitaplığınızdaki en özel yeri şimdiden ayırın!

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Ses ve Öfke'yi beğendiyseniz yine aynı yazara ait Döşeğimde ÖlürkenTapınak ve Yenilmeyenler adlı kitaplara da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.