idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Japon kültürüne ait olan mangalar, günümüz gençleri tarafından büyük ilgi görüyor. Her yaştan okura hitap eden mangaların popülerliği gün geçtikçe artıyor. Kurguları ve çizimleriyle ön plana çıkan manga türündeki eserler, okurları bambaşka evrenlere götürüyor. Takaya Kagami imzası taşıyan Seraph of the End-Kıyamet Meleği adlı serinin üçüncü cildinde Yuiçiro’nun macerası tam gaz devam ediyor. Vampirlerle insanların arasında geçen bu amansız savaşa dâhil olmak isteyen okurlar için Seraph of the End-Kıyamet Meleği 3 eserini daha yakından inceleyelim.

 

"Seraph of the End-Kıyamet Meleği 3" adlı kitabı neden okumalısınız?

Vampirler ve insanlar arasında yaşanan savaşların ve rekabetin eksik olmadığı karanlık bir evrene dâhil olmak istiyorsanız Seraph of the End-Kıyamet Meleği serisine mutlaka bir şans vermelisiniz. Serinin üçüncü cildi olan Seraph of the End-Kıyamet Meleği 3 adlı kitapta olaylar kaldığı yerden devam ediyor. Vampirlerden kurtulduktan sonra Ay Şeytanları Bölüğü'ne katılan Yuiçiro, savaşa dahil olmak için zorlu bir eğitimden geçiyor. Yuiçiro ve ekibi, büyülü bir sınavdan geçerek Şeytan Silahı olarak adlandırılan yegâne silahı ele geçiriyor. Artık savaşa hazır olan ekibin ilk görevi; Şinyuku adlı merkeze gidip oradaki vampirleri araştırmak. Ancak Yuiçiro, en yakın arkadaşı olan ve bir vampire dönüşen Mika’nın Şinyuku’da olduğunu bilmiyor. Bu zorlu mücadelede Yuiçiro’yu nelerin beklediğini görmek için fantastik dünyaya açılan bu kapıdan geçmeniz gerekiyor!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Takaya Kagami’ye ait Seraph of the End-Kıyamet Meleği serisinin bir anime uyarlaması olduğunu biliyor muydunuz? Takaya Kagami'nin kaleminden çıkan ve Yamato Yamamoto tarafından resmedilen Seraph of the End-Kıyamet Meleği serisi, 2012 yılında Jump Square dergisinde yayımlanır. Orijinal adı "Owari no Seraph" olan ve okurlar tarafından büyük bir ilgi gören manga serisinin anime uyarlaması tasarlanır. 2015 yılında Wit Studio tarafından hazırlanan uyarlamanın yönetmenliği, Daisuke Tokudo tarafından yapılır. "Seraph of the End: Vampire Reign" (IMDb: 7.5) adını taşıyan anime, her biri on iki bölüm olmak üzere toplam iki sezondan oluşur. Seraph of the End-Kıyamet Meleği adlı seri, Kurukafa Yayınevi aracılığıyla Türkiye'deki okuyucularla buluşturulur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Siz de Takaya Kagami’nin hikâyesini yazdığı Seraph of the End evrenine dahil olmak istiyorsanız serinin devam kitabı olan Seraph of the End-Kıyamet Meleği 4 ile maceraya devam edebilir ya da dünyaca ünlü manga yazarı Tsugumi Ooba’nın Death Note-Ölüm Defteri 1 adlı eseri ile farklı dünyalara geçiş yapabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.