idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sebebi bilinemeyen bir virüsün dünyada nelere yol açabileceğini öğrenmek ister misiniz? Seraph of the End 7-Kıyamet Meleği kitabıyla Seraph of the End serisi kaldığı yerden devam ediyor. Çocuklar ve vampirler arasında geçen çetin mücadeleyi anlatan bu eserde gerilim ve korku ögeleri bulunuyor. Gelin, dünya çapında çok ses getiren bu mangayı daha detaylı inceleyelim.

 

"Seraph of the End 7-Kıyamet Meleği" adlı kitabı neden okumalısınız?

Seraph of the End serisinin yedinci kitabı olan bu eserde dünyaya yayılan gizemli virüs, 13 yaş üzeri herkesin ölümüne sebep olmasının ardından maceralara kaldığı yerden devam ediyor. Kitapta ana karakter Yuiçiro'nun ve arkadaşlarının yaşadıkları anlatılıyor. Savaş ve mücadele için karşı karşıya gelen birlikler ve kullanılan sıra dışı araçlar, olay örgüsünü daha gerilimli ve sürükleyici bir hâle getiriyor. Kitap, güçsüz ve zayıf görülen çocukların vampirlere karşı dirençli savaşını konu alıyor. Tüm bunlar yaşanırken Yuiçiro'nun kendi içinde çözmeye çalıştığı olaylar gelişiyor ve Yuiçiro'nun bazen kendi içinde bazen de arkadaşlarıyla yaşadığı bu olaylar farklı çizimlerle betimleniyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Seraph of the End serisinin toplamda 23 ciltten oluştuğunu biliyor muydunuz? Peki serinin çok beğenilmesi sonucu bir anime hâline getirildiğini duymuş muydunuz? 2018 yılında yayımlanan Seraph of the End 7-Kıyamet Meleği, Takaya Kagami tarafından yazılır. Eserde yer alan öykü Yamato Yamamoto çizimleriyle daha etkili bir hâle gelir. Sıra dışı öyküsüyle dikkat çeken kitap, Kurukafa Yayınları tarafından basılır. Çok sade bir dille yazılan ve her kesime hitap edebilen Seraph of the End 7-Kıyamet Meleği, toplamda 200 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Seraph of the End 7-Kıyamet Meleği adlı kitabı beğendiyseniz yirmi beş ciltten oluşan ve her dönem büyük ilgi gören serinin diğer kitaplarını da okuyabilirsiniz. Serinin yedinci cildinden itibaren olayları takip edebileceğiniz kitaplar arasında; Seraph of the End 8-Kıyamet MeleğiSeraph of the End 9-Kıyamet Meleği, Seraph of the End-Kıyamet Meleği 10Seraph of the End-Kıyamet Meleği 11Seraph of the End-Kıyamet Meleği 12Seraph of the End-Kıyamet Meleği 13Seraph of the End-Kıyamet Meleği 14Seraph of the End-Kıyamet Meleği 15Seraph of the End-Kıyamet Meleği 16Seraph of the End 17-Kıyamet MeleğiSeraph of the End 18-Kıyamet MeleğiSeraph of the End 19-Kıyamet MeleğiSeraph of the End 20-Kıyamet Meleği ve Seraph of the End 21-Kıyamet Meleği adlı eserler yer alıyor.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.