idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
SAZ 120B Yaprak Saz Kiraz Yaprak Saz 120B, öğrencilerin ilk tercihi olan bir bağlama modelidir. Muhtelif ağaçlardan yapılan gövdesi ve özenle işlenen kapak ve sapı, uzun yıllar sürecek bir kullanım sağlar. 3-4 yıl boyunca kurutulmuş (fırınlanmış) malzemeler kullanılarak el yapımı olarak üretilmiştir. Bu öğrenci bağlaması, sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bilinir. Sap atma veya kapak çökme gibi sorunlarla karşılaşma riski düşüktür. Bu sayede müzik eğitiminize odaklanabilir ve keyifle çalabilirsiniz. Yaprak Saz 120B modeli, iki farklı kafes tasarımı sunar. Üstten ve alttan açılan ses delikleri, enstrümanın tınısını şekillendirir ve size çeşitli tonalite seçenekleri sunar. Bu bağlama modeli, akort edilebilecek tonları Si, Do ve Do# gibi karar seslerine kolaylıkla akort edebilmenizi sağlar. Akort işlemi kolay ve hassas bir şekilde gerçekleştirilir, böylece sazınızı her zaman mükemmel bir tonda çalabilirsiniz. Yaprak Saz 120B, Ladin kapak ve Muhtelif ağaçlardan yapılan gövdeye sahiptir. Gürgen sapı, sağlam bir tutuş ve çalma deneyimi sunar. Vernik cila, enstrümanınızı korurken estetik bir parlaklık katmaktadır. Gürgen burgular, kolay ve hassas akortlama imkanı sağlar. Şimşir üst eşik ve Kelebek orta eşik, tınıyı mükemmelen dengeleyerek size en iyi çalma deneyimini sunar. 38-40 cm arasında değişen tekne boyu, rahat bir çalım sağlar ve size özgür bir müzikal ifade imkanı verir. Paket içeriğinde bir adet Saz Kılıfı, cüzdanlı bir mızrap ve bir takım saz telleri bulunur. Böylece sazınızı koruyabilir, çalmaya başlamak için gerekli tüm ekipmana sahip olabilirsiniz. Uzun veya kısa sap seçenekleri mevcuttur. Siparişinizde tercihinizi belirtmeyi unutmayın ve müziğinizi özgürce ifade edin. Model: Yaprak Saz Kapak: Ladin Tekne: Maun, Ceviz, Kiraz Muhtelif Sap: Gürgen Cila: Vernik Burgu: Gürgen Üst Eşik: Şimşir Orta Eşik: Kelebek Tekne Boyu: 38-40cm Arası Paket İçeriği 1 Adet Saz Kılıfı 1 Adet Cüzdanlı Mızrap 1 Takım Saz Teli Not : Uzun ve Kısa Sap Opsiyonu Mevcuttur. Lütfen Siparişinizde Belirtiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.