idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Diplomatlar, siyaset bilimciler, devlet yöneticileri ve siyasetçiler, gazeteciler ve ilgili herkes için kaynak kitap.

P. Kennedy'nin editörlüğünü yaptığı elinizdeki kitapta, kendi alanında önde gelen otoriteler, uzun erimli çıkarlarını korumak için savaş ve barış zamanlarında siyasi, ekonomik ve askeri hedefleri nasıl birleştirmeye çalıştıklarını tartışıyorlar. Kitap, Avrupa büyük stratejilerinin klasik örneklerini çözümlüyor ve günümüzün büyük savaş alanı operasyonlarından ulusal kaynakların yönetimi konusuna, diplomasinin yaşamsal rolü, halkın savaş zamanında savaşın yükünü, barış zamanında savunma maliyetlerini taşıma isteği konularına doğru nasıl genişlediğini anlatıyor. 1. ve 2. Dünya Savaşlarında İngiliz büyük startejileri ile, Roma İmparatorluğu'nun İmparatorluk İspanyası'nın, Almanya, Fransa ve Sovyetler Birliği'nin büyük stratejileri de kitabın konusunu oluşturuyor. Diplomatlar, siyaset bilimciler, devlet yöneticileri ve siyasetçiler, gazeteciler ve bu konulara ilgi duyan herkes için kaynak bir kitap "Savaşta ve Barışta Büyük Stratejiler"
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Totem

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.