idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Saraydaki Adam:Albert Antébi okunduğunda yalnızca, 1873 yılındaOsmanlı İmparatorluğu’nun önemli merkezlerinden Şam’da bir Yahudiailenin ferdi olarak dünyaya gelen bir kişinin hikâyesi değil, bugün adetadünyanın kalbinin attığı yer haline gelen Ortadoğu’nun, adım adım kan vegözyaşı doğuran bir coğrafya olarak oluşumuna şahit olunacaktır. Yahuditoplumunun bir devlet inşa ederken yapıp ettikleri, yerli halkın, FilistinliArapların mağduriyetleri, Osmanlı yönetiminin olan biten karşısındaaçmazları, başta İngilizler olmak üzere büyük güçlerin pastadan paykapma yarışları, küresel sermayenin Yahudi emellerine hizmet edervaziyet alışları ve kahramanımızın bu hercümercte hayli etkin bir roloynaması. Bir Yahudi, sadık bir Osmanlı vatandaşı, kültürel anlamdaeğitim gördüğü Fransa’ya medyun, paranın efendisi Rothscild ailesinebağlı, önce İbrahim sonra Albert olan ilginç bir kişilik boylu boyunca olayınmihverini oluşturuyor. Olayın cereyan ettiği sahne olarak da Kudüs önplanda olmakla beraber, bütün bir Ortadoğu, Şam, Paris ve İstanbul arkaplanın öne çıkan merkezleri oluyor.

Yazar Elizabeth Antébi, ki kahramanımızın torunudur, yalnız dedesininmacerasını değil, yüzlerce kişinin rol aldığı, birçok kuruluşun belirleyiciolduğu büyük bir oyunu, kendisi yaşamışçasına büyük bir başarıyla vede araştırmacı yazarlığın nasıl olabileceğini gösterircesine kaleme alarakbir devrin anatomisine mercek tutuyor. Bir araştırma, inceleme metniile karşı karşıya kalsak da, roman tadında bir anlatım esere ayrı bir renkkatıyor. Kişiler bir atmosferi teneffüs ediyorlar…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.