idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (4)

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB (Samsung Türkiye Garantili)

 
 
 
 

 

 
 
Samsung Türkiye Garantisi Nedir?
Bu ürün, Samsung Electronics Türkiye’nin güvencesi kapsamındadır. Samsung Akıllı Servis Konseptine sahip yetkili servislerinden veya onarım merkezlerinden hizmet alabilirsiniz.  
Samsung Akıllı Servis merkezlerinden randevu almadan, 1 saat içinde onarım* desteği alabilir, yedek cihaz** ve anında değişim*** uygulamalarıyla kesintisiz iletişiminizi sürdürebilirsiniz. Akıllı servis veya onarım merkezi adresi bilgileri ve diğer tüm detaylar için www.samsung.com/support web sitesini ziyaret edebilir ve 444 77 11 Çağrı Merkezi üzerinden Samsung Türkiye’ye ulaşabilirsiniz.
 
*Yüzde 90’a varan 1 saat içerisinde onarım. Tamir süreleri yoğunluk ve stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.
**Yedek cihaz, stok uygunluğuna göre onarım tamamlanana kadar kullanıcıya sağlanır.
***Tüketici Mevzuatı ve stok uygunluğuna göre uygulanır.
 
 
 

   

 

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB Özellikleri

 Günün her anında yanınızda olan akıllı telefonlar her geçen gün daha da gelişiyor ve akıllı telefonlara yepyeni özellikler ekleniyor. Bu teknolojik gelişmelerin öncü markalarından Samsung'un Galaxy Note 10 Plus 256 GB modeli de günlük yaşamdaki her ihtiyacınıza kolayca yanıt verecek ve işinizi kolaylaştıracak bir cihaz. Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB, hem estetik görüntüsü hem de onlarca yeni teknik özelliği ve kullanışlı yazılımı ile dikkat çekiyor. Üstelik hem Samsung Galaxy hem de Samsung Note serisinden izler taşıyan bu model, iki serinin müdavimlerini de mutlu edecek özelliklere sahip. Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB ile birlikte gelen kalem sayesinde özellikle telefonu ile çizim yapmayı seven iş insanları, öğrenciler ve meraklıklar rahatça yaratıcılıklarını gösterebilir. Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB'ın yüksek çözünürlüklü kamerasından ise fotoğraf çekmeyi seven herkes yararlanacak. Üstelik Samsung Galaxy Note 10 Plus fiyatları herkes için ulaşılabilir bir aralıkta yer alıyor.

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB Ürün Faydaları
  • Hem kablolu hem de kablosuz şekilde şarj edilebilen Samsung Galaxy Note 10 Plus sayesinde telefonunuzu kesintisiz şekilde kullanabilirsiniz.
  • Dört arka kamera ve bir yüksek çözünürlüklü ön kamerası sayesinde mükemmel videolar ve fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • 256 GB depolama alanına sahip olan Samsung Galaxy Note 10 Plus'a gerektiğinde 1 TB'a kadar hafıza kartı da takabilirsiniz.
  • 6.8 inçlik Dynamic AMOLED ekran sayesinde Samsung Galaxy Note 10 Plus çerçevesiz tasarımlı telefonların en iyi örneklerinden biri. 
  • Ekran içi parmak izi okuyucu sayesinde telefonunuzu şifre girmenize gerek kalmadan kolayca kullanabilirsiniz.
Samsung Galaxy Note 10 Plus Ek Özellikleri
  • Batarya Kapasitesi: 4300 mAh
  • Kamera Çözünürlükleri: 12 MP, 12 MP ve Tof 3D arka
  • Ön kamera: 10 MP
  • Uzunluk/Genişlik/Kalınlık: 162,3 mm x 77,1 mm x 7,9 mm
  • İşletim Sistemi: Android 9.0 (Pie)
Şık Olduğu Kadar Kullanışlı: Samsung Galaxy Note 10 Plus 250 GB

Samsung Galaxy ve Note serilerinin en dikkat çekici özelliklerinin bir arada bulunduğu Samsung Galaxy Note 10 Plus, tek elle kullanılabilir boyutları ve çekici tasarımı ile öne çıkıyor. Ağırlığının yalnızca 198 gram olması da kullanıcılara kullanım kolaylığı sunuyor. Samsung Galaxy Note 10 Plus modelleri arasında ay tozu grisi, fildişi beyazı ve duman siyahı olmak üzere üç farklı renk seçeneği de bulunuyor. Şık tasarımı cam kapağı ve metal çerçevesiyle tamamlanan akıllı telefon, sonsuz U ekran özelliğine de sahip. Arka tarafında dört adet kamera ve LED flaş bulunan Samsung Galaxy Note 10 Plus'ın diğer tarafında ise en ortada ön kamera bulunuyor. Ses seviye tuşları ve telefonu açıp kapama tuşları ise telefonun sol tarafında yer alıyor. 

Galaxy Note 10 Plus'ta yer alan arka kameralar, optik sabitleyiciye sahip olduğu için odaklama işlemini en başarılı şekilde yapıyor. Bu sayede telefonunuz ile üst düzey netlikte fotoğrafları ve videolar çekmeniz mümkün. Samsung Galaxy Note 10 Plus ile fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran bir diğer özellik ise kameranın sahneleri yapay zeka ile algılayabilme kapasitesi. Aynı zamanda Samsung Galaxy Note 10 Plus ile video çekerken ses yakınlaştırma özelliğini kullanabilir ve daha net videolar çekebilirsiniz. Geniş açı kamerası ve Time of Flight 3D kamerası sayesinde ise akıllı telefonunuzla farklı modları deneyebilir, sosyal medya için harika videolar çekebilirsiniz. Samsung Galaxy Note 10 Plus'ın yüksek çözünürlüklü kameraları sayesinde 4K video çekimi ve neredeyse gerçek gibi görünen fotoğraf çekimlerinizi en başarılı şekilde yapmanız mümkün.

Yüksek Performans Arayanlar İçin İdeal: Samsung Galaxy Note 10 Plus

Şık görüntüsü ve gelişmiş özelliklerinin yanında Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB çok da kullanışlı bir akıllı telefon. Samsung'un en iyi yazılım ve donanım özellikleri ile geliştirilen modelin işlemcileri 7nm üretim teknolojisi ile güçlendirildiği için telefonunuzu hiçbir performans sorunu ile karşılaşmadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Aynı zamanda One UI kullanıcı arayüzü, Samsung Galaxy Note 10 Plus gibi geniş ekranlı telefonların kullanımının en rahat şekilde kullanabilmesi için tasarlanmış. Yüksek hafızası ve eklenebilir hafıza kartı da akıllı telefonunuzun performansına pozitif etki yapıyor, çünkü yüksek depolama alanı sayesinde istediğiniz her veriyi telefonunuzda saklayabilirsiniz. Samsung Galaxy Note 10 Plus 250 GB, problemsiz ve hızlı bir akıllı telefon deneyimi için en iyi tercihlerden biri.

Teknoloji Lideri Samsung

Çok köklü bir marka olan Samsung, 1938 yılında Güney Kore'de kurulmuş. Dünya çapında elektronik başta olmak üzere giyim, kimyasal, tıp ve otomotiv gibi pek çok alanda hizmet veren marka; dünyanın en iyi markalarından biri olarak gösterilmekte. Samsung yenilikçi ve yaratıcı özellikleri sayesinde elektronik alanında en çok tercih edilen markalardan biri olduğu gibi, uzun süreli kullanım ve sağlamlık açısından da en çok güvenilen markalardan biri. 














Samsung Galaxy Note 10 Plus ile İnovasyon Dünyasını Keşfedin

Telefonun aksesuarı olarak gelen kalem, Samsung Galaxy Note 10 Plus özellikleri arasından en dikkat çekenlerden biri. Çizim yapmak, not almak gibi diğer modellerin kalemlerinde de bulunan özelliklerin yanı sıra Samsung Galaxy Note 10 Plus kalemi birçok yenilikle beraber geliyor. Uzaktan kumanda gibi kullanabileceğiniz kalem sayesinde daha kolay şekilde fotoğraf ve video çekmeniz mümkün. Samsung Galaxy Note 10 Plus kalemi dışında, Bluetooth destekli tüm aksesuarları problemsiz bir şekilde kullanabileceğiniz telefonda Bluetooth 5.0 özelliği bulunuyor. Aynı zamanda Wi-Fi 6 (801.11ax) ve NFC teknolojileri ile de desteklenen Samsung Galaxy Note 10 Plus sayesinde internete çok hızlı bağlanabilir ve her an çevrim içi kalabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB'ın sahip olduğu özellikler arasında telefonunuzun ekranının içinde bulunan parmak izi tarayıcı olduğu gibi, göz tarama ve yüz tanıma sistemleri de bulunuyor. Aynı zamanda bu modelde HandsFree modu da bulunduğu için araç sürerken telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bir Akıllı Telefonda Olması Gereken Tüm Özellikler Bir Arada

Samsung telefon modellerinin en önemli özelliklerinden biri olan Dynamic AMOLED ekran, Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB ile de karşınıza çıkıyor. Bu ekran sayesinde telefonunuzdaki her içeriği QHD+ çözünürlükle izleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu modelde bulunan Dynamic AMOLED ekran, HDR10 ve HDR10+ sertifikalarına da sahip. Parlaklık konusundaki performansı sayesinde, Samsung Galaxy Note 10 Plus telefonunuz uyku durumundayken bile saat ve tarih gibi bilgileri gösterebiliyor, yani Always-on Display özelliğine sahip. Bu gelişmiş özelliklerine rağmen telefonunuzun şarjı çok uzun süre dayanıyor çünkü Samsung Galaxy Note 10 Plus çok yüksek batarya kapasitesine sahip. Aynı zamanda kablosuz şekilde de şarj edebileceğiniz bu model, diğer Samsung akıllı telefon modelleri gibi hızlı şarj olma özelliğine de sahip. Böylece telefonunuzun şarjı çok kısa bir sürede tam doluluğa ulaşabiliyor. 

Bir akıllı telefonda arayabileceğiniz özelliklerin neredeyse hepsine sahip olan Samsung Galaxy Note 10 Plus; hem iyi bir kamera, hem şık bir telefon hem de yüksek performans arayanlar için en doğru tercihlerden biri. Üstelik bu harika özelliklere sahip akıllı telefon Samsung Türkiye Garantisi ile koruma altında olduğu için memnuniyetiniz de en üst düzeyde olacak.

 

 

 

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.