idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Samsung Smart Keyboard Trio 500 Kablosuz Klavye Beyaz Samsung Türkiye Garantili

 

Birden fazla cihazı eşleştirin ve tek tıkla geçiş yapın

Aynı anda üç farklı cihazla bağlayın. Samsung Smart Keyboard Trio 500 ile eşleştirilmiş akıllı telefonlar, tabletler ve diğer cihazlar arasında geçiş yapmak için ihtiyacınız olan tek şey bir tıklama olduğundan, geniş uyumluluğun ve kolay eşleştirmenin keyfini çıkarın

 

* Eşleştirilen cihaz BLE'nin etkin olduğu alanda (yaklaşık 10m yarıçapında) bulunduğu sürece Bluetooth aracılığıyla klavye girişi alınabilir. Ancak ilk bağlantıda, yaklaşık 1m yarıçap içinde bulunan cihazlara kolay bir eşleştirme açılır penceresi sağlanır.

Hareket halindeyken bile yanınızda taşıyabileceğiniz bir kablosuz klavye

Her zaman başarmaya hazır olun. Kompakt, ince ve zevkli bir tasarıma sahip olmasına rağmen artırılmış performans için özel işlevlerle donatılmış, kablosuz olarak bağlanabilen Samsung Smart Keyboard Trio 500, nerede olursanız olun rahat bir yazma deneyimi sunar.

 

Favori uygulamalarınıza özel Kısayol Tuşları atayın

En çok kullandığınız uygulamaların kısayollarına sahip olun ve 3 Kısayol Tuşunu kullanarak tek tıklamayla erişimin keyfini çıkarın. İster en sevdiğiniz içerik akışı uygulamanız, isterse en sık kullandığınız yardımcı program uygulamanız olsun, bunları başlatmak her zaman bir Kısayol Tuşu uzağınızda.

 

* Kısayol Tuşu işlevi, Mart 2021 veya sonrasında yapılan son güncellemeyle One UI 3.1 çalıştıran Samsung Galaxy telefonlarında ve tabletlerinde kullanılabilir.

Verimlilik için DeX'e girin

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aracılığıyla DeX'e erişerek, masaüstü benzeri bir performansa ve üretkenliğe ulaşmak, her yerde kullanabileceğiniz bir imkan haline geliyor. Aynı anda birden fazla pencereyle çalışın, mesajlara ve e-postalara tek ekranda verimli bir şekilde yanıt verin ve cihazların sınırlarının ötesine geçin.


 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.