idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

'Sana bu kitabı; her şey için bir açıklama, doğru yolu gösteren bir rehber, bir rahmet ve müslümanlar için bir müjde olarak indirdik.' (Nahl 16/89)

Tasavvuf düşüncesinin İslam âleminde kurumsallaşmasıyla birlikte inananlar, gerçek bilgiye akılları ile değil; velilerin, şeyhlerin, sufilerin aklı ile ulaşabileceklerine inandırılmış ve Kur'an hayatın dışına itilmiş, âyetler saklanarak karartılmış, bir anlamda pasifize edilmiştir.
Kurdun kuzu postuna bürünmesi gibi, tasavvuf da 'şirk' olan anlayışını İslam postuna bürüyerek halka sunmuştur. Dinimizi bir virüs gibi saran, içten içe çürüten emperyalizmin keşif kolu olan bu paralel yapılanmalar, İslam'ın hayatın her alanında hakim olmasına karşı direniş göstermişlerdir. Bugün de hadisler, menkıbeler ve keramet inancıyla toplumun vahiyle buluşması engelleniyor, âyetleri nasih-mensuh ve tarihsel gibi kategorize ederek gündemimizden çıkarmaya gayret ediyorlar.
Onlar bu şekilde çalışadursun, siz Kur'an'ı inadına ana dilinizde okuyun, yoksa canınıza okurlar!

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.