idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Eserlerinde N. G. Kabal imzasını kullanan genç yazar Nagihan Gökçe Kabal, Saklambaç adlı romanında Ophelia Valley kasabasında peş peşe meydana gelen cinayetlerin ardından yaşananları konu alıyor. Öldürülen iki genç kızın amigo takımında yer alması nedeniyle takım arkadaşlarını tedirginlik ve korku sarıyor. Katilin peşine düşen karakterlerin duygu ve düşüncelerini gerçekçi bir şekilde kaleme alan yazar, okurlara heyecan dolu bir okuma deneyimi yaşatıyor. Gelin, çok seveceğinize inandığımız eserin içeriğine kısaca değinelim.

 

"Saklambaç" adlı kitabı neden okumalısınız?

Saklambaç romanının hikâyesi, amigo takımında yer alan ve üniversitenin en başarılı öğrencileri olan Ansel, Kylie ve Maddie etrafında şekilleniyor. En yakın arkadaşların yaşamlarını da anlatan eser, arkadaşlık ve dostluk kavramlarını sorgulatıyor. Cinayetlerin amigo takımındaki kızların başına gelmesi, takımdaki diğer kızların da korkmalarına neden oluyor. Ölen arkadaşlarının anma töreninde katil ile karşılaşan fakat onu görmeyen Ansel, katilin hedefi hâline geldiğini anlıyor. Ansel karakteri; kendine güvenen, psikolojik sorunları bulunan ve ailesiyle yaşadığı problemleri kimseye anlatmadığı için kendini yalnız hisseden, iç dünyası karanlık olan bir genç kız. Eserde Ansel'ın ruh dünyası, önemli bir yere sahip. Cinayeti soruşturan dedektif Christopher Wallace, katille karşılaştığı için Ansel'ı koruyor. Romanda Ansel ve Dylan arasındaki romantik ilişkiye de yer veriliyor. Karakterlerin aileleriyle ve erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarını da anlatan N. G. Kabal'ın Saklambaç isimli eserinde heyecan dolu olaylar birbirlerini kovalıyor. Akıcı anlatımıyla okurun merakını son ana kadar diri tutan yazar, katili tahmin etmeye çalışan okurlarını şaşırtıcı bir sonla karşılaştırıyor. Romantik ögeler barındıran ve korku gerilim türünde yer alan Saklambaç'ı keyifle okuyacağınızdan eminiz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Nagihan Gökçe Kabal'ın Saklambaç adlı eserinin devam kitabını da yazacağını biliyor muydunuz? Heyecanlı olay örgüsüyle okuru ilk sayfadan itibaren etkisi altına alan ve 448 sayfadan oluşan roman, 2022 senesinde Martı Yayınları aracılığıyla okurla buluşturulur. 1994 doğumlu yazar, ilk romanını on altı yaşında kaleme alır. Fantastik, romantik, gerilim ve korku türlerinde eserler veren Nagihan Gökçe Kabal'ın Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik, Gecenin Hikâyesi ve Gençlik Serüveni adlı kitap serileri bulunur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

N. G. Kabal'ın kaleminden çıkan ve genç-yetişkin kategorisinde yer alan Saklambaç romanını okuduktan sonra dilerseniz seri şeklinde yayımlanan, fantastik ve romantik ögeler barındıran diğer eserleri Gecenin Hikâyesi Seti ve Gençlik Serüveni Seti'ni inceleyebilir, kendinizi yepyeni maceraların içinde bulabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.