idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sanayi Devrimi'nden günümüze gelinceye kadar geçen süreçte üretimde meydana gelen bolluk ve çeşitlilik, kuruluşları, hedef kitlelerin dikkatini çekecek, onların beğenisini kazanarak elde kalmasını sağlayacak farklı arayışlara sevk etmiştir. Bu arayışlar ise, kimi zaman reklamı, kimi zaman propagandayı, kimi zaman pazarlamayı, kimi zaman da halkla ilişkileri gündeme getirmiştir. Bunlardan özellikle halkla ilişkiler, günümüz toplumlarının beklentilerine cevap veren yegâne uygulama olarak ön plana çıkmış, kuruluşa duygusal anlam (sevimli, hırçın, başarılı, yararlı vb.) yükleyerek farklılaştırma yanında, hedef kitle ile samimi ve karşılıklı iletişim kurmada, sempati oluşturmada ve kuruluşun yaşamsal devamlılığının sağlanmasında da önemli bir etken olmuştur.



Sayfa Sayısı: 230

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Palet Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.