idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Her Müslüman'ın temel dini bilgileri öğrenmesi farzdır. Abdest, gusül, namaz, oruç, hac ve nikâh ahkâmını öğrenmek gibi. Ülkemizde Şafii kadınlara ait temel dini bilgileri içeren kitaplar yok denecek kadar azdır. Hazırlamış olduğum incelediğiniz bu kitap, kadınlara yönelik dini bilgileri İhtiva etmektedir. Kitapta imanın altı şartı ve islam'ın beş şartı ile

birlikte kadınların bilmesi gereken diğer konulara ağırlık verilmiştir. Erkekle kadın arasında müşterek olan konular da işlenmiştir. Kolay anlaşılması için konulan kısa ve öz olarak ifade ettim.. Ancak mümkün mertebe her Müslüman

kadının bilmesi gereken konuları işledim. Okurların temenni, teklif ve yapıcı tenkiderini bekliyorum. Tüm gayretlerime rağmen, yanılma eseri olan noksanlıklarımı okurların iyi niyetime binaen hoşgörü ile karşılamalarını diliyorum.

Yüce olan Rabbimize hamd olsun. Salat ve selam O'nun sevgili ve aziz peygamberine olsun.

Hidayet ve tevfik Allah'tandır.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.