idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu çalışma ile birlikte üçüncü cilde ulaşan Risale-i Nur’dan Kelimeler-Cümleler kitaplarının beş mühim gayesi vardır.

Birincisi: Zamanımızın ihtiyaçlarına göre telif edilmiş bir Kur’an tefsiri olan Risale-i Nur ışığında, en önemli imanî ve İslamî meselelere dair, çok sorulan sorulara cevap vermek, anlaşılmayan, eksik yahut yanlış anlaşılan konulara herkesin anlayacağı berrak bir anlatım ile ışık tutmak.

İkincisi: Risale-i Nur’un bir arada okunup müzakere edildiği, ders halkalarına iştirak etme imkanı bulamayanlar için, yazılı bir sohbet imkânı sunmak.

Üçüncüsü: Özellikle genç Risale-i Nur okuyucularının, bu kıymetli eserlerde izah edilen iman derslerini daha iyi anlayabilmeleri için, onlara rehberlik etmek.

Dördüncüsü: Üzerine Risale-i Nur’dan iman dersleri yapma görevi düşmüş ve taşın altına elini koymuş gayretli Nur talebelerine, yardımcı bir ders kitabı olmak.

Beşincisi: Risale-i Nur kitapları’nın ismini duymuş fakat, bu kıymetli eserler hakkında yeterli derecede bilgi edinip, merakını giderememiş olanlar için, Külliyat’ın muhtevasına dair son derece tatmin edici bir kaynak vazifesi görmek.

Bu beş mühim gayenin de ortak noktası, Risale-i Nur’un kurtarıcı sayfaları arasındaki imanî konularının anlaşılması, anlatılması ve herkese ulaştırılmasıdır...

Okurlarımıza iftiharla sunduğumuz bu kitaplar, Risale-i Nur’lardaki en temel meselelerin anlaşılması yolunda yapılmış, çok kapsamlı çalışmalar olup; bundan sonra yapılacak çalışmalara kaynaklık edecek kadar zengin bir muhtevayı da okurlarına sunmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.