idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hepimizin aslında bir veya birkaç öyküsü mevcuttur.  Nihayetinde insanız.  Kimimiz sevgi doluyuz.  Gün olur, dünyayı gül bahçesine çeviririz. Kimimiz ezilmişiz ve bütün bu ezilmişliğe rağmen inadına inadına mücadele ederiz. Hayat bazen dipsiz bir okyanus olur,  bazen de güller yeşeren eşsiz bir diyar olur.

 

Kalem diyordum. Kalem suçlu mu? Ya da kalem masum mu? Bilmiyorum diyordum. Hayatta sormak gerekir cevaplamak için bu soruyu. Daha doğrusu yaşadığımız hayat bize sorunun en doğru cevabını verir. Ya bahçede yeşeren onca çiçek ve çiçeğin rengi her biri bir hikâye mi? Bir yönüyle evet…  Ya diğer yönü…  Evet, her iki yönüyle yaşadığımız olaylar, sevinçler, sevgiler onu belirler. İnsan yaşadığı serüvenin bütünüdür.

 

Eğer, hayat serüvenimiz hikmet üzerine bina olmuşsa, işte zaman hayat lezzetle geçmiştir. Çünkü hayatın içinde yaşadığımız en ufak bir olayda bile onlarca ibret mevcuttur. Kitap toplam 25 hikayeden oluşmakta olup her hikayede okuyucuyu ayrı bir dünyaya götürmektedir.

 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.