Acidic Bonding Curls Bağ Onarıcı Silikonsuz Saç Kremi 300ML

Redken Acidic Bonding Curls Bağ Onarıcı Silikonsuz Saç Kremi 300ML

Sepette İndirim
2.766,58 TL
3.216,95 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)

Redken Acidic Bonding Curls Bağ Onarıcı Silikonsuz Saç Kremi 300ML

Hacim: 300ML

Kıvırcık ve dalgalı saçlar için tasarlanan bu bakım kremi, saçın doğal bukle yapısını desteklemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. İşlem görmüş ve yıpranmış buklelerin dayanıklılığını artırarak esnekliğini korumasına katkı sağlar.

İçeriğindeki avokado yağı, hindistan cevizi yağı ve shea yağı ile saçı besler, elektriklenmeyi kontrol altına alarak belirgin ve nemli bukleler sunar.

  • Buklelerin doğal yapısını korumaya ve belirginleştirmeye yardımcı olur.
  • Saça uzun süreli nem sağlarken elektriklenme ve kabarmaları azaltır.
  • Avokado yağı, hindistan cevizi yağı ve shea yağı içerir.
  • Sülfat, silikon ve paraben içermez.
  • Vegan içeriğe sahiptir.

Nasıl Kullanılır?
Şampuanlama sonrasında ıslak saça eşit miktarda uygulayın ve ardından bol su ile durulayın.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.