idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Ergonomik tasarımı sayesinde uzun kullanımlarda kulaklarınızı rahatsız etmez ve yüksek kaliteli mikrofonu ile internette sorunsuz bir şekilde sesli sohbet etmenize imkan tanır. 7.1 Audio özelliği ile oyun esnasında tüm sesleri net ve birbirinden bağımsız olarak algılamanızı sağlar. Hassas yapısı ile dışa ses sızdırmaz. Titreşim özelliği sayesinde sizi kendine hayran bırakacak. Kablosu diğer kulaklıklara nazaran daha uzun olup rahat hareket etmenizi sağlar. Kablo üzerinde bulunan kontrol kumandası sayesinde işlemlerinizi rahatlıklar gerçekleştirebilirsiniz.

 

RGB lightning effect ışıklandırılmış tasarımı sayesinde çok şık görünen Rampage PULSAR görsel olarak sizi maksimum düzeyde tatmin edebilecek şekilde özenle tasarlanmıştır. Kendi klasmanında ön plana çıkan PULSAR vazgeçilmeziniz olacak. 7.1 Ses kanal özelliği sayesinde oyunlar sırasında en ince detaylara kadar tüm sesleri mükemmel düzeyde algılamanıza olanak tanır.

 

Ergonomik ve şık olarak dizayn edilmiş olan PULSAR çok özel bir oyuncu kulaklığıdır. Mükemmel derecede ses yalıtımı sağlayan kulak yastığı ile dış seslerden uzak bir biçimde oyun dünyanız ile bütünleşeceksiniz. Ayarlanabilir yumuşak kafa bandı sayesinde rahatsızlık duymadan uzun süreli kullanımlar gerçekleştirebilirsiniz. Kablo üzerinde bulunan kumanda sayesinde tüm kontrol sizde!

 

Kablo üzerinde bulunan fonksiyonel kontrol kumandası sayesinde sesi açıp/kısabilir, mikrofonu aktif/pasif ayarlayabilir, titreşim özelliğini aktif ve pasif hale getirebilirsiniz. Dayanıklı kablosu ile uzun süreli kullanım sağlar.

 

Dışı deri kaplı kulaklık süngeri ile kullanım rahatlığı sağlar ve kulaklarınız uzun süreli kullanımlarda bile keyfinizi kaçırmadan eğlenceli vakit geçirmenize imkan tanır. Üretiminde kaliteli metal materyaller kullanılarak desteklenmiş olan bu oyuncu kulaklığı dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir.

 

Yüksek kaliteli ses sistemi ile düşük, orta, yüksek frekanslardaki sesleri mükemmel düzeyde fark edip hissetmenizi sağlar. Harici sesleri kesen büyük kulaklıklar ile daha az rahatsızlık, daha fazla konfor sunar.

 

 

 

Teknik Özellikler

Uyumluluk: Windows/Mac OS/Linux

Kontrol Metodu: Kablo Üstü Ses Kontrolü

Giriş Arayüzü: USB 2.0

Titreşim: Var

Aydınlatma: RGB LED Aydınlatma

Frekans Cevabı: 20Hz-20KHz

Kulaklık Empedans: 32 Ohms ±%5

Kulaklık Hassasiyeti: 112dB±3dB

Kanal Yapısı: Sanal 7.1 veya Çift (stereo) kanal

Mikrofon Yönlendirme: Çok yönlü mikrofon

Kulaklık Pedi Boyu: 100 mm

Mikrofon Hassasiyeti: -42dB ±3dB

Mikrofon Empedansı: 2.2K Ohm

Tipi: Kulak Üstü, Başa takmalı

Hoparlör Çapı: 50 mm

Maksimum Çıkış Gücü: 55mWatt

Ses Kontrol: Var

Konektör: USB Tip A Erkek

Malzeme: Metal, Plastik

Kablo Uzunluğu: 2.2 m

Ürün Boyutu: 11,5 x 21,5 x 23,5 cm

Ürün Ağırlığı: 379gr ±5gr

Paket Boyutu: 12,7 x 22,5 x 27,6 cm

Toplam Ağırlık: 615gr ±5gr

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.