idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Son kullanıcı bilmeyebilir ama komut satırı hiçbir zaman ortadan yok olmadı. Hâlâ kullanılıyor. Unix, Linux gibi işletim sistemlerinde zaten Command Line Interface (CLI) var, Microsoft da CLI’ya rakip olarak PowerShell yazılımını geliştirdi: PowerShell sistemin uç noktalarına kadar gezinme ve sistemin derinliklerinde hızlı işlem yapabilme yeteneği sunuyor. İlk bakışta çok eski komut satırıyla karşı karşıya olduğunuzu düşünebilirsiniz, ama karşı karşıya olduğunuz şey bir komut satırından çok öte, sistem yöneticileri ve uzman kullanıcılar için geliştirilmiş, komut satırını temel alan zengin bir kodlama dilidir. PowerShell sayesinde grafik kullanıcı arayüzle yapabileceğiniz işlemleri çok daha kısa yoldan, birkaç komutla gerçekleştirebilir ve bu işlemleri otomatikleştirebilirsiniz, küçük çaplı programlar ve uygulamalar da geliştirebilirsiniz.

 

İÇİNDEKİLER:

Powershell ortamı ve komutların yapısı

 Powershell ortamının değişkenleri

 Powershell’de veri yapıları ve verilerin işlenmesi

 Mantıksal operatörler

 Powershell’de programlama

 Powershell ve .net sınıfları

 Web işlemleri

 Wındows’u yönetmek

 Sanal makineleri yönetmek

Powershell ile güvenliği denetlemek

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.