idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Pedagojik olarak çocukların okumasına tam uygun olan bu sürükleyici macera kitabında;
Pınar'ın yani 'Piti Minti'nin okuldaki arkadaşlarıyla yaşadığı bu sıcacık maceraya bayılacaksınız. Arkadaşlık, yardımlaşma, paylaşım ve dayanışma gibi değerlerle dolu bu öykü, içinde geçtiği Karadeniz Bölgesinin o güzelim doğası gibi içinizi ısıtacak.
Bir çırpıda okuyacağınız bu öykü o kadar sürükleyici ki kitabı okumaya başlayınca bitirmeden elinizden bırakamayacaksınız.
Piti Minti sadece komik, eğlenceli ve sürükleyici bir hikayeden ibaret değil, aynı zamanda sanatın ve müziğin de; çocuklar üzerinde özgüven artırıcı etkiye sahip olup sosyalleşmelerini ve potansiyellerini keşfetmelerini sağladığına da gözler önüne sermektedir.
Kitabın yanında gülme garantisi de veriyoruz :D

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.