idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Nevin Onan bu kitabında aşk üzerine uzun soluklu deneyleri gözler önüne seriyor. Aşk sadece bir tutkudan mı gelişir yoksa aşka giden yolda aranması gereken başka bir duygu var mı? Okurlarını bu sorularla derinlemesine düşündürüyor.  Bir saplantılı aşkı gözler önüne seriyor. Pınar, başka birine tercih edilmenin acılarını, önce bir intihar denemesiyle yok etmek istiyor… Ta ki bu deneme onu bir tatil beldesinde sezon dışı konaklamaya taşıyıncaya kadar. Yaşadığı travmatik durumdan yine bir sevgi mi onu kurtaracaktır. Acaba eski sevgiliyi unutabilecek yeni bir aşkla hayta tutunabilecek midir? Gelgitlerle yaşanılan bir hafta sonrasında bir kaçış… Fakat sevgiye olan ihtiyacın önüne geçilemez çağrısı Pınar’ın aşkı sorgulaması için bir kez daha harekete geçirecektir. Artık, bir tercih yapmalıdır… Sevgi en çok neyi gerektirir? Emek midir en çok ihtiyaç duyulan yoksa tutku mu?

Bu kitapta bu soruların cevabını Nevin Onan’ın anlatımında bulacağınız bir yolculuk sizi beklemekte…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.