idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Prof. Dr. Cemil Ata 1969 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. Orman Fakültesi’nde Prof. Dr. Besalet Pamay’dan peyzaj dersleri alan ilk 5 öğrenciden biridir.  1975’te aynı üniversitede doktora eğitimini tamamlayarak 1980 yılında doçent oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde 1988’de profesör oldu. Bu üniversitede Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerinde dersler verdi. 1992’de Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Orman Fakültesi dekanlığına atanarak iki dönem dekanlık yaptı ve bu fakültede Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerini kurdu. 1997’de Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne profesör olarak atandı ve Peyzaj Mimarlığı bölümünü kurdu. 2002 yılında Peyzaj Mimarlığı bölümünün de içinde olduğu Güzel Sanatlar Fakültesi’nin dekanı olarak atandı ve üç yıl dekanlık yaptı. 25 yıl çalıştığı Yeditepe Üniversitesi’nde Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı,  yaklaşık on yıl üniversite yönetim kurulu ve senato üyesi olarak görev yaptı. Peyzaj Mimarlığı bölümünün Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Mimarlık Fakültesi‘ne geçmesi nedeniyle bu fakültede Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı bölümünün kuruluşunu yaptı.Yeditepe Üniversitesi Arboretumu’nu kurdu ve 20 yıl bu arboretumu yönetti. Çeşitli üniversitelerde 53 yıl çalıştıktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nden emekli oldu.Bu çalışma süresi içinde İngiltere Oxford Üniversitesi’nde bir yıl ders verdi. Almanya, Fransa, Rusya, Azerbaycan ve Norveç gibi ülkelerin üniversitelerinde ortak projelerde görev yaptıç 150’yi aşkın yayını ve yedi adet kitabı bulunmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.