Demaq INT Yeux Levres Flacon 200 ml - İki Fazlı Suya Dayanıklı Makyaj Temizleyici

Payot Demaq INT Yeux Levres Flacon 200 ml - İki Fazlı Suya Dayanıklı Makyaj Temizleyici

(0 yorum)
492,90 TL

Kargo Bilgileri

Standart Teslimat
07 May Çarşamba kargoda
Ürünün Kampanyaları
discount
Diğer Satıcılar
Tümü (1)
07 May Çarşamba kargoda
700,00 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)

  • Soru ve Cevap (0)

  • Tüm Satıcılar (1)

Payot İki Fazlı Suya Dayanıklı Makyaj Temizleyici - Hassas Gözler İçin

Gözler ve dudaklar için çift dokulu makyaj temizleyici. Suya dayanıklı göz ve dudak makyajı izlerini kolayca ve nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Sağlıklı görünen bir cilt için ahududu özleri ile formüle edilmiştir. Oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir. Hassas gözler ve kontak lens kullanıcıları için uygundur. Kullanımı: Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Her bir göze ıslatılmış bir pamuk ped yerleştirin. Gözleri nazikçe köklerden kirpiklerin uçlarına doğru silin. Durulamaya gerek yok.


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

492,90 TL