idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türk milletin yeniden doğuşu ya da dirilişi, Türk ve dünya tarihinde bir dönüm noktası, kağnının kamyonu yendiği savaş… Şerife bacının, Gördesli Makbule’nin, Tayyar Rahime’nin, Kara Fatma’nın, Halime Çavuş’un, Sütçü İmam’ın, Şahin Bey’in, Abdal Halil Ağa’nın, Kuşçubaşı Eşref’in, Zenci Musa’nın, Alparslan’ın, Ertuğrul Gazi’nin, Konur Alp’in, Şeyh Edebali’in, Osman Bey’in, Fatih Sultan Mehmet’in, Yavuz’un, Kanuni’nin, Doğmamış yetimin, Cümle Gazi ve Şehitlerimizin, Ay yıldızlı, al bayrağımızın, Ezanı Muhammedi’nin savaşı, Halide Edip’in dediği gibi “Türk’ün ateşle imtihanı” Kurtuluş Savaşı… Bu kitap, Gazi Mustafa Kemal’in 100 yıl önce başlattığı bu kutlu yolculuğu ikinci yüzyıla taşıma sorumluluğunun gereği olarak kaleme alınmıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.