idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mitoloji denilince akla ilk Ege Denizi gelir. Antikçağ’da, bu denizin kıyılarında kurulan görkemli kentlerden günümüz, sadece devasa tiyatrolar, göğe uzanan sütunlar, mermerden heykeller, seramik amforalar, renkli mozaikler mi kaldı dersiniz? Bu kentlerin içinde filozoflar, sanatçılar, şairler ve nihayetinde ozanlar, binlerce yıldır nice öyküler anlattılar.

Biz de, bugünkü Batı Medeniyetinin temelini oluşturan işte bu öykülerin en bilinen karakterlerini bu boyama kitabında topladık. Helen Mitolojisinin Tanrı ve Tanrıçalarını bir yandan öğrenirken, diğer yandan rengarenk boyayabilmeniz için hazırladık.

İyi eğlenceler.

When mythology is mentioned, the Aegean Sea comes to mind first. Do you think that only huge theaters, columns stretching to the sky, marble statues, ceramice amphitheaters, colorful mosaics have remained from the magnificent cities founded on the shores of this sea in ancient times to the present day? Philosophers, artists, poets and finally bards have told many myths in these cities for thousands of years.

So, we have collected the most famous characters of these stories, which are the basis of today’s Western Civilazation, in this coloring book. We have prepared it so that you can learn the Gods and Goddesses of Hellenic Mythology on the one hand and paint them colorfull on the other.

Have fun.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.