idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İlk Havlayışta Aşk!

Merhaba, benim adım Oscar. Bir Golden Retriever'ım. Herkesin bildigi gibi çevresiyle uyumlu ve iyi niyetli bir köpeğim. Arada yaramazlık yaptığım da söylenir. Ne de olsa ırkdaşlarımla gittiğim okulda çok sıkıldıgım derslerden kaçmamla ünlüyüm. Bu nedenle bir gün müdürümüz beni çağırdı ve Karma Irklar Okulu'na gideceğimi söyledi. Kulaklarıma inanamadım! Bu bir ceza değil, tam tersine bir ödüldü.

Her ırktan öğrencinin bulunduğu okulda, yepyeni arkadaşlıklar beni bekliyordu. Tuhaf hareketleriyle ün salmış oda arkadasım Minik, hiçbir şeyden korkmayan deli kız Laika, etrafa korku saçan çete lideri Alex ve görür görmez vurulduğum, mis gibi çilek kokan Zilli. Kapıdan içeri girdiğim andan itibaren, hiçbir seyin eskisi gibi olmayacağını biliyordum...

Köpeklerin dünyasına ısık tutan Oscar ve Çilek Kokulu Kız, sevgi, fedakarlık ve sadakat kavramlarını onların gözünden aktarıyor.

Dokunaklı öyküsü yüreginizi ısıtacak, güçlü karakterleri zihninize kazınacak...



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan ve Egmont Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.