idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

K. Kübra Kurt Operatöre Bağlanıyorsunuz - 1 adlı romanında bir telefon şakasının nelere sebep olabileceğini anlatıyor. Sakin bir şekilde yaşayan Serce Sevinç'in hayatı, yaşam felsefesi herkesle alay etmek olan Ceyhun Çapkın ve arkadaşlarının telefon şakası ile değişmeye başlıyor. Sonuçlarını düşünmeden yaptığı şakanın aslında ne kadar önemli olduğunun farkına varan ve vicdan azabı çeken Ceyhun Çapkın her gün Serce Sevinç'i aramaya başlıyor. Eğlenceli diyaloglarıyla keyifle okuyacağınız bu eseri çok seveceğinizi düşünüyoruz! Gelin, eserin içeriğine yakından bakalım.

 

"Operatöre Bağlanıyorsunuz - 1" adlı kitabı neden okumalısınız?

Eğlenmek amacıyla yapılan telefon şakası, bir internet sitesinin müşteri hizmetleri bölümünde çalışan ve apartman sakinlerinden gizlediği iki kedisiyle beraber yaşayan Serce Sevinç'in sakin hayatının ortasına bir bomba gibi düşüyor. Görüşmenin sonunda Serce Sevinç'e bir puan verilmesi, hırs ve rekabet dolu iş hayatında hoş karşılanmıyor. Ailesinden uzakta kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Serce Sevinç, iş hayatında zor bir durum yaşamasına neden olanlardan intikam almaya karar veriyor. Öte yandan puanlamanın çok önemli olduğunu fark eden Ceyhun Çapkın kendini affettirmek için sürekli müşteri hizmetlerini aramaya başlıyor. Bir şekilde Serce Sevinç'e bağlanmayı başarınca ona her telefon görüşmesinden sonra en yüksek puanı vereceğini söylüyor ve internet sitesinden aldığı çeşitli ürünleri bahane ederek her gün aramaya başlıyor. Çapkınlığıyla nam salmış Ceyhun Çapkın'ın etkilenmesine neden olan bu telefon konuşmaları müşteri ve operatör arasında geçen konuşmalarla sınırlı kalmıyor. K. Kübra Berk, karakterlerin yakalanma endişesini de yansıtırken eğlencenin ve neşeli konuşmaların eksik olmadığı bir eser kaleme alıyor. Rekabeti, dostluğu ve sevgiyi derinden hissettiren bu eseri yüzünüzde neşeli bir tebessümle okuyacağınıza eminiz!

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

1998 doğumlu ve küçük yaştan itibaren sanatla ilgilenen genç yazar K. Kübra Berk'in tiyatro ve meddahlık yarışmasında derece aldığını biliyor muydunuz? Operatöre Bağlanıyorsunuz - 1 isimli roman Ephesus Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alır. 2021 senesinde yayımlanan eser 464 sayfadan oluşur. Genç kurgu okumayı sevenlerin özellikle beğeneceğine inandığımız bu eserin devamı Operatöre Bağlanıyorsunuz - 2 adıyla 2022 senesinde okurla buluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yayımlanmış 6 kitabı bulunan K. Kübra Berk'in Operatöre Bağlanıyorsunuz - 1 adlı kitabını sevdiyseniz serinin devamı olan Operatöre Bağlanıyorsunuz - 2'yi inceleyebilirsiniz. Dilerseniz yazarın iki âşığın hikâyesini anlattığı yayımlanmış ilk romanı Mavi Gece ile şiddetle mücadele eden asistan doktor Rüzgâr Ulu'nun yaşadıklarını anlattığı Rüzgâra Dokunmak ve Rüzgârı Yaşamak adlı romanlara da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.