idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

One ve Yusuke Murata'nın özgün mangası One Punch Man'in dördüncü bölümüyle eğlenceye var mısınız? One Punch Man 4 - Tek Yumruk, heyecanlı konusu ve canlı çizimleriyle sizi bekliyor. Üstelik yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Gün içerisinde ayıracağınız kısa bir vakit, size keyifli bir okuma sunuyor. Gelin, tekrar tekrar okumak isteyeceğiniz ve manga koleksiyonunuzun bir parçası olacak dördüncü bölümde sizleri nelerin beklediğinden kısaca bahsedelim.

 

"One Punch Man 4 - Tek Yumruk" kitabını neden okumalısınız?

One Punch Man 4 - Tek Yumruk, Yusuke Murata'nın eşsiz çizimleri ve One'ın özgün kurgusu ile dikkat çekici bir konuyu sunuyor. Saitama, gösterdiği özveri ve çalışmaların ardından istediği güce kavuşuyor. Tek bir yumruğu ile tüm düşmanları alt edebiliyor. Bu yeteneği ile sınava girerek Kahramanlar Birliğinde yerini alıyor. Dördüncü bölüm tam da bunu konu alıyor. Saitama, gerçek bir kahraman oluyor. Ona verilen bu unvan, ihtiyaç duyulduğu her anda yardıma koşması gibi türlü sorumlulukları beraberinde getiriyor. Şimdi, dostları öğrenmenin ve düşmanları tanımanın tam zamanı! "Uzaydan dünyaya gelmekte olan tehditlerin karşısında Saitama kendisini nasıl gösteriyor?" ve "Gücünü insanlığa faydalı olabilecek şekilde kullanabilecek mi?" sorularının cevapları macera dolu ve etkileyici bir şekilde sizi bekliyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

One Punch Man serisinin yeniden yazıldığını ve bu sayede popüler olduğunu biliyor musunuz? 2009 yılında One adlı Japon sanatçı tarafından konusu yazılan manga, 2012 yılında Yusuke Murata'nın çizimleriyle günümüz versiyonunu yakalar. Okuyucuyla buluştuğu andan itibaren olumlu tepkiler toplar. Dünya çapında otuz milyondan fazla satış elde ederek Japon mangalarının en çok satanları arasında yerini alır. Çevrildiği yüzlerce dil arasında Akılçelen Kitapların gerçekleştirdiği baskı sayesinde Türkçe de yer alır. Hayran kitlesinin daha da artmasını sağlayan One Punch Man (IMDb: 8,7) 2015 yılından beri anime versiyonuyla ekranlarda yayınlanır. Ayrıca One Punch Man: A Hero Nobody Knows adlı bir oyunu da bulunur. Dilerseniz mangayı tamamladıktan sonra animesini izleyebilir ya da oyun keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Evrenin en güçlü kahramanı olan Saitama'nın maceralarını sevdiyseniz heyecanlı hikâyelere devam edebileceğiniz One Punch Man 5 - Tek Yumruk mangasını okuyabilirsiniz. Farklı serilere göz atarak mangalarınızdan bir koleksiyon oluşturabilir ve keyifli okumalar gerçekleştirebilirsiniz. Hajime Isayama'nın titanlar ve insanlar arasındaki rekabeti anlattığı Attack on Titan 1 ve Sui İşida'nın insan etiyle beslenen bir kadının hikâyesine yer verdiği Tokyo Ghoul 1 mangalarını da inceleyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.