Yaşar Dağlar,
Malatya doğmuş Antalya'da yaşamaktadır. Şiirlerinde insanın iç karanlığını, yalnızlıkla kurduğu dili ve çağın ruhsal kırılmalarını merkeze alır. Metinlerinde kent, beden, inanç, ölüm ve aşk temaları iç içe geçer. Yazmayı bir ifade biçiminden çok, hayatta kalma pratiği olarak görür.
Bu kitap, yazarın ilk şiir dosyasıdır.
Bir yıldız tut içinden belki dilekler dilerim
Gezgin evler taşıyalım ceplerimizde
Gökyüzüne karavanlar çiz gidelim
Ellerin ki halt etmiş bütün güzellikler
Ellerin ki beni öldüren zehirli bir sarmaşık gibi üzerimdeler
Ellerinle ölmek isterdim
Zaten beni yalnızca o ellerinle öldürebilirler
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
