idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

New York Times ve USA Today Bestseller


Mindvalley kurucusu Vishen Lakhiani’den, yaşamınızı yeniden şekillendirmek ve


kendi kurallarınızla başarıya ulaşmak için


10 alışılmadık kural


 


Kullanım Tarihi Geçmiş Kültürel Kuralları Unutun


Bildiğiniz her şeyi sorgulayıp sizi alıkoyan parçaları çöpe atsanız ne olurdu? Olağanüstü Yaşamlar için Olağandışı Kurallar sayesinde bunu yapabilirsiniz.


Çağımızın en yaratıcı insanları gibi düşünmeyi, sorgulamayı, meydan okumayı ve sevgi, eğitim, spritüellik, çalışma yaşamı, mutluluk konusunda yepyeni kurallar yaratmayı öğreneceksiniz. Olağanüstü Yaşamlar için Olağandışı Kurallar çalışma yaşamımızdan sevgi ve şifalanmaya kadar her şeyin anlamını değiştirebileceğiniz ve başarıya ulaşırken KENDİ kurallarınıza göre oynayabileceğiniz şekilde zihninizi yeniden programlamayı içeriyor.


YalnIzca Bir Kitap Değil, Bir Manifesto


Nereden başlıyor olursanız olun, kendinize gerçek anlamda olağanüstü bir yaşam yaratıp evrene bir çentik atabilirsiniz. Bu kitapta gerçekliği bükmeyi, saçma kuralları sorgulamayı, kültürel dogmaları alaşağı etmeyi, maceranızı sonuna kadar yaşamayı, bilinç mühendisliğini, mutluluk içinde yaşamayı ve insanlığı bir adım ileriye taşımayı öğreneceksiniz. Sınırlarınızı sorgulayacak ve aslında hiçbir sınırınızın olmadığını fark edeceksiniz. Etrafınızdaki dünya ve sizin bu dünyadaki yerinize dair algılarınız değişime uğrayacak ve bu sayede kendinizi mutluluk, amaç, tatmin ve sevgiyle dolu, yepyeni ve her anlamda olağanüstü bir yerde bulacaksınız.


 (Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Vishen Lakhiani
Çeviren:Tayfun Soylu
Editör:Gökçe Çiçek

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.