idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
“Rüzgâr birden dönüyor ve aksi yönden esmeye başlıyor, bir an için dümenin kontrolünü kaybediyorum.Yeniden toparlamaya çalışıyorum ama ön yelken ters taraftan bağlı olduğu için teknenin düzelmesine imkan vermiyor. O anlarda saniyeler saat gibi... Panik içersindeyim. Gecenin karanlığı ve yorgunluk da üstüne binince kendimi çılgın bir karmaşanın içinde buluyorum.Yelkenin çıkarttığı ses korkunç... Okyanusun dev dalgaları birbiri peşine acımasız bir şekilde tam yandan bordayı dövüyor... Dümeni sonuna kadar kırıyorum ama bir türlü yelkeni öbür tarafa aktaramıyorum...” Bu eser bir Türk kadın denizcinin yazdığı ilk yelken yolculuğu kitabıdır. Okyanusları aşan küçük bir teknede, kadın denizci neler yaşar, neler hisseder?.. Kitabı okurken Hülya Leigh ve eşi Derek’le birlikte denizleri dolaşacak, denizci dostlar edinecek, onlarla birlikte yelken basacaksınız... Mutlulukları, coşkuları, korkuları ve acı tatlı anılarıyla tam bir deniz yaşamı hikayesi olan Okyanusta bir Türk Kızı’nı severek okuyacağınıza inanıyoruz. Naviga Yayınları’nın Türk deniz camiasına sunduğu bu ikinci eserde, Hülya Leigh’in, akıcı üslubuyla anlattığı yelkenle tanışma hikayesi ve engin denizlerde yaşadıkları denizi tanımayanlara bile çok yakın gelecek...

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:456

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.