idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (21)
  • Soru ve Cevap (1)

Öfke Dansı

Ailenize karşı öfke duyduğunuz, öfkeli olduğunuz için kendinizi suçladığınız anlar oluyor mu? Bunlara ve benzer duygularınıza dair sorunlarınızın çözümlerini “Öfke Dansı” kitabında bulmaya ne dersiniz? Öfkenin nedenlerini anlatan kitap, Dr. Harriet Lerner'in kendi hastalarında yaşadığı deneyimlerle birlikte okuyucularına rehber olur. Gerçek olaylardan alınmış ve sürükleyiciliğiyle bir çırpıda okuyabileceğiniz bu kitabın öfke kontrolünüze yardımcı olacağından eminiz! Gelin, beğeneceğinizi düşündüğümüz bu eserin içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Öfke Dansı" adlı kitabı neden okumalısınız?

Öfkenin insanlara yaşattığı duyguları gözlemleyen Lerner, kitabını bu duygunun yarattığı zararları giderme amacıyla yazıyor. Diğer psikoloji içerikli kitap türlerinden konu bakımından kadınların yaşadığı öfke üzerine yoğunlaşması nedeniyle ayrılıyor. Toplam 199 sayfadan oluşan kitap, hissedilen duyguları anlamaya, duygunun tanımlanmasına ve bu duyguların nasıl etkisiz hâle getirileceğine dair okuyucusuna yol gösteriyor. Özellikle öfke barındıran bir döngünün yıkıcı olaylar yaşatacağından, insanların bu döngüyü yaşayanlara vereceği tepkilerden ve bu durumda öfkenin altında yatan asıl sorunun bastırılacağından bahsediyor. Hayatın içerisinde ve kurulan ilişkilerde yaşanan öfkenin hayatın bir parçası olduğunu söyleyen Harriet Lerner, sorunlarınızı aşmanızın kolay ve etkili çözümlerine giden yolu aydınlatıyor. Yazar, kitapta insanların öncelikle benliğini tanımasını ve olumsuz bir durumla karşılaştığında ortaya çıkan duygularına nasıl yaklaşması gerektiğini hastalarının hikâyesi üzerinden çarpıcı bir şekilde okurlarına aktarıyor. Size rehber olacak bu kitabı kütüphanenize mutlaka eklemelisiniz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Dr. Harriet Lerner’ın klinik deneyimlerinden yararlanıp yazdığı kitapların yanı sıra, kız kardeşi Susan Goldhor ile birlikte çocuk kitapları yazdığını biliyor muydunuz? Özellikle “Öfke Dansı”, çok satanlar arasında yerini alarak büyük bir başarı kazanır. Aynı zamanda da bu kitap Amerika Birleşik Devletleri’nde kadınların öfkesini konu alarak yayımlanan ilk kitap olma özelliği taşır. Kitap terapide kadın psikolojisiyle ilgili profesyonel yayımların bir derlemesi olarak bilinir. Dahası yazar, sorumluluk almak, benlik ve istekleri daha net oluşturmak için kitapta bazı pratiklere yer verir. Orijinal dili İngilizce olan "The Dance of Anger" 1985 yılında yayımlanır. Türk okurlarıyla ilk buluşması ise 1999 yılında gerçekleşir. Varlık Yayınları tarafından basılan kitabın çevirisini Sinem Gül üstlenir. Dr. Harriet Lerner, bu kitabında Bowen’ın aile sistemi kuramını kullanarak yaşanılanların nesiller boyu aktarıldığını okurlara gösterir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Dr. Harriet Lerner’ın klinik deneyimlerinden yararlanabileceğiniz Öfke Dansı adlı kitabını okuduktan sonra yazarın kaleme aldığı Kandırma Dansı isimli kitabına göz atabilir, yazarın tecrübelerinden faydalanmaya devam edebilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Dr. Harriet Lerner
Çevirmen:Sinem Gül

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.