idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Ürünlerimizin Yuva kısımları kurulu olarak gönderilir(Yuvalar demonte DEĞİLDİR). Diğer parçaları demonte olarak gönderilir. Montajı çok kolaydır. Montaj için gerekli tüm vida ve montaj aletleri paket içeriğinde bulunmaktadır. Montaj için dışarıdan destek gerekmemektedir.
Ürünümüz yetişkin ve yavru kedilerinizin tırmalama ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde tasarlanmış,
Farklı renkleri mevcuttur.
Ürünlerimiz Kedinizin kış aylarında sıcak yuvasında uyuması, tüm enerjik ihtiyaçlarını karşılaması ve eviniz için dekoratif olarak da kullanabileceğiniz bir üründür. Kediler doğada çok fazla tırmandıkları için tırnakları bu tırmalamalar esnasında törpülenerek hem kısalır hem de sivrileşir. Mobilyaların zarar görmemesi için rahatlıkla tırmalayabilecekleri oyun alanlarına ihtiyaçları vardır. Kediler için tırmalama, yatak ve yuvalar üreten yerli butik fabrikamızda, en iyi Hammaddeler seçilerek özenle üretilir. Farklı mağazalarda olduğu gibi parça malzemeler kullanmamaktayız. Dostlarımızın sağlığına önem verdiğimiz için birinci sınıf, yerli üretim ve doğal ürünleri birinci sınıf işçilik ile kullanıma sunuyoruz. Üründe welsoft kumaş kullanılmaktadır.
WELSOFT KUMAŞ - özelliğe sahiptir. Nefes alır. - Sıcak tutar. - Rahat ve yumuşak bir dokuya sahiptir. -Leke tutmaz ve kolayca silinebilir..
*Üretmiş olduğumuz ürünlerimizin gönderimini yaparken sağlam, temiz ve dikkatli biçimde paketlemekteyiz
*Üretmiş olduğumuz tüm ürünlerimizi öncelikle kendimiz montajlamaktayız daha sonra paketleyerek sizlere göndermekteyiz

Ürün Ölçüleri:
Zemin 35cm x 50cm ahşap üzerine CE belgeli 280gr welsoft kumaş kaplı
Kulübe: 35cm en, 30cm derinlik, 30cm yükseklik
Toplam yüksekliği: 125 cm
Ağırlığı 14 kg.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.